Allente

TV 2 og Allente inngår eksklusivt partnerskap

Del

Oslo, 11. august 2021; TV 2 og den nordiske tv-distributøren Allente har inngått et eksklusivt partnerskap om offentlig visning av TV 2s sportssendinger. Partnerskapet innebærer at puber og restauranter som vil vise sportssendinger fra TV 2 må ha en avtale med Allente.

I disse dager er det mange som ser frem til å kunne følge favorittlaget sitt i Premier League eller Champions League på den lokale puben igjen. Det tar TV 2 og Allente hensyn til når de nå inngår et eksklusivt partnerskap som innebærer at visning av TV 2s sportssendinger i Norge i puber og restauranter lisensieres via Allente.

Allente har gjennom sin nordiske virksomhet betydelig erfaring med offentlig visning av sportssendinger, og hadde blant annet stor suksess med å lisensiere fotball-EM eksklusivt for svenske TV4 denne sommeren. Dette er erfaring selskapet tar med seg inn i det nye partnerskapet, hvor man blant annet planlegger å skape enda flere kategorier for lisenser slik at også små virksomheter skal ha mulighet til å kunne vise store sportsarrangementer.

«Med dette langsiktige partnerskapet sørger vi for at alle som ønsker å se sport sammen med gode venner på sin lokale pub skal kunne gjøre det. Restauranter, puber og barer har hatt det tøft under korona, men Allentes sterke portefølje av sportssendinger byr på en god mulighet til å igjen fylle lokalene – i det omfang som er tillatt – og skape glede for sportsinteresserte nordmenn», sier Jonas Gustafsson, administrerende direktør i Allente.

Det kommende året blir ekstra intensivt for norske fotballfans: TV 2s rettigheter omfatter nemlig ikke bare Premier League, Champions League og LaLiga, men også landslagsfotball med European Qualifiers, privatlandskamper og ikke minst fotball-VM i Qatar 2022.

«Vi har et fantastisk fotballår foran oss, med mange spennende kamper. TV 2 ønsker å være enkelt tilgjengelig for folk, og gjennom det langsiktige partnerskapet med Allente kan vi nå ut til enda flere nordmenn med det beste fotballverdenen har å by på», sier Olav T. Sandnes, sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2.

Mer informasjon om offentlig visning lisensiert av Allente finnes her.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Last ned bilde
Jonas Gustafsson, administrerende direktør Allente
Jonas Gustafsson, administrerende direktør Allente
Last ned bilde

Om Allente

Allente
Allente
Snarøyveien 30
1331 FORNEBU

67 89 00 00

Allente er en nordisk TV-distributør som tilbyr TV-løsninger av høy kvalitet via både satellitt og bredbånd til over en million kunder i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Selskapet ble grunnlagt i mai 2020 etter en sammenslåing av Canal Digital og Viasat Consumer. Det nye selskapet har hovedkontor i Stockholm og Oslo, administrerende direktør er Jonas Gustafsson. Selskapet eies 50/50 av Telenor Group og NENT Group.

Følg pressemeldinger fra Allente

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Allente på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Allente

Allente utnevner ny CFO18.8.2021 08:00:00 CEST | Pressemelding

Tidligere i sommer annonserte den nordiske tv-distributøren Allente at deres tidligere CFO, Jonas Gustafsson, tar over rollen som administrerende direktør for selskapet etter et suksessfullt første driftsår siden sammenslåingen av Canal Digital og Viasat Consumer. Nå annonserer selskapet at Helge Øien tar over som ny CFO i Allente, med oppstart 1. september. Øien kommer fra stillingen som CFO i Telenor Myanmar og har tidligere vært en del av Telenor Groups finansavdeling, inkludert innenfor områdene M&A og Investor Relations. «Helge Øiens bakgrunn og kompetanse er en perfekt match med Allente når vi nå skal ta det neste steget i vår utviklingsreise og utvider tilbudet vårt denne høsten. I sin nye rolle kommer Helge til å møte et ungt og fremgangsrikt selskap med et fantastisk team, og vi ønsker han hjertelig velkommen», sier Gustafsson. «Å ta steget inn i en tv-bransje som er i rask utvikling blir en svært spennende oppgave som jeg ser frem til å ta del av. Allente har store ambisjoner

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom