TV 2

TV 2 kårer sommerkveldens «Quizmester» – der ALLE kan være med!

Del

I TV 2s nye quizprogram kjemper kjendiser på lik linje med quizentusiaster og tilfeldige folk hentet fra gata, der ukens vinner smykkes med tittelen «sommerkveldens quizmester».

Erik Solbakken og Katarina Flatland. Foto: Espen Solli / TV 2
Erik Solbakken og Katarina Flatland. Foto: Espen Solli / TV 2

Programleder Katarina Flatland inviterer nå seerne til å være med på en morsom og uhøytidelig quiz. Med seg har hun Erik Solbakken som utegående reporter, som både skal hente inn spørsmål fra folk på gata, og ta med seg deltakere inn i studio. I tillegg skal kjente nordmenn utfordres til å kaste seg ut i nervepirrende og humoristiske konkurranser. 

– Mens min far hadde makkeren Tause-Birgitte, blir vel Erik det stikk motsatte for meg! Jeg gleder meg skikkelig til all moroa vi skal lage sammen. Erik er et humoristisk geni, og ekstremt kreativ, noe som både utfordrer og gleder meg stort, sier Katarina.

Tar over stafettpinnen fra sin far

– Jeg har vokst opp i en familie som er over gjennomsnittet interessert i konkurranser og quiz! Somrene på hytta har i stor grad vært preget av nettopp dette. Og helt fra jeg var liten har pappa alltid brukt bilturer til å quizze meg i alt fra bilskilt til natur og geografi. Som et ekte konkurransemenneske har jeg vel alltid hatt en liten drøm om å ta over gameshow-stafettpinnen fra min far, så nå gleder jeg meg enormt til å prøve meg i et helt nytt format hvor vi virkelig skal leke oss.

Vinner mannen i gata over kjendisen, og klarer noen av de å utkonkurrere quizentusiasten?

«Quizmester» møter vi et stort antall kjente mennesker som skal bryne seg på både quiz, konkurranser og pinlige utfordringer, og seerne kan være med på moroa! Katarina leder quizen i studio, der tre deltakere skal konkurrere mot hverandre. Deltakerne består av en kjendis, en quizentusiast og en tilfeldige person hentet av utegående medprogramleder Erik.

– Jeg tror det kan være mange skjulte quiztalenter blant folk ute på gata. Det er kjendisene og quizekspertene som vil ha mest å tape, så her ligger det til rette for at underdogen fra gata kan bli sommerkveldens quizmester, forteller Erik.

Åtte sommerkvelder kan både seere, folk på gata, quizentusiaster og kjendiser bli med Katarina og Erik på et gøyalt quizprogram, der man får bruk for både kunnskap, teft, kvalifiserte gjetninger og flaks i kampen om seieren.

– Vi gleder oss til å følge Katarina og Erik gjennom det som skal bli sommerens morsomste quizprogram, og der hvem som helst kan stikke av med seieren! De er begge to quizglade programledere med god sans for humor, så det blir gøy å se hvilke overraskelser de kommer med, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen.

«Quizmester» har premiere på TV 2 onsdag 24. juni kl. 20.00, og på TV 2 Sumo onsdag 24. juni kl. 03.00.

Kontakter

Tara NilsenPR- og medierådgiver

Pressekontakt for TV 2 hjelper deg, Matkontrollen, Helsekontrollen, Tid for hjem, Tid for hage, Folk til fjells, Follestad og Quizmester.

92822508tara.nilsen@tv2.no

Bilder

Erik Solbakken og Katarina Flatland. Foto: Espen Solli / TV 2
Erik Solbakken og Katarina Flatland. Foto: Espen Solli / TV 2
Last ned bilde
Katarina Flatland og Erik Solbakken. Foto: Espen Solli / TV 2
Katarina Flatland og Erik Solbakken. Foto: Espen Solli / TV 2
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er et av Norges største kommersielle mediehus. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom