TV 2

TV 2 kaprer humorstjerneskudd

Del

Humorstjerneskuddet Jonis Josef melder overgang til TV 2.

Til TV 2: Humorstjerneskuddet Jonis Josef til TV 2.
Til TV 2: Humorstjerneskuddet Jonis Josef til TV 2.

- For oss i TV 2 handler gode dramaserier om å fortelle moderne, engasjerende historier på en underholdende måte. Vi vil sette dagsordenen med serier som blir snakkiser, og vi satser på å treffe nye målgrupper særlig med kortere humordramaformater. Derfor er vi fryktelig glade for at vi nå har sikret oss Jonis Josef, som de siste åra har vist at han står for smart, utfordrende og innovativ humor blant annet med «Kongen av Gulset», sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.

Hun vil ikke avsløre detaljer rundt Jonis Josefs nye TV 2-serie riktig ennå. 

- Vi kan si såpass som at dette kommer til å overraske og underholde seerne, samtidig som vi skal pirke i fordommer og hverdagsliv. Først og fremst gleder vi oss til en veldig morsom serie som vi er sikre på kommer til å trekke særlig unge seere til TV 2, og vi er veldig fornøyde med at Jonis velger å gjøre dette prosjektet hos oss, forteller Haldorsen.

Jonis Josef selv er storfornøyd med overgangen:

- Endelig har ideene mine fått et hjem, og jeg gleder meg veldig til å jobbe med nye og spennende prosjekter sammen med TV 2, sier Jonis Josef.

Kontakter

Katrine WergelandPR- og medierådgiver

Pressekontakt for Åsted Norge, The Voice, Koronadagbøkene, Vårt lille land og værprofiler.

Tel:913 91 114kwe@tv2.no

Bilder

Til TV 2: Humorstjerneskuddet Jonis Josef til TV 2.
Til TV 2: Humorstjerneskuddet Jonis Josef til TV 2.
Last ned bilde
Til TV 2: Humorstjerneskuddet Jonis Josef til TV 2.
Til TV 2: Humorstjerneskuddet Jonis Josef til TV 2.
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er et av Norges største kommersielle mediehus. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

Slik blir «Allsang på grensen»-sommeren på TV 23.6.2021 13:30:00 CEST | Pressemelding

24. juni fyres årets «Allsang på grensen»-sesong i gang på TV 2. Det er duket for en stjernespekket sommer når det populære programmet i år markerer sin 15. sesong. Nå er artistlista klar, og i premieren er det Sissel Kyrkjebø, Kurt Nilsen, Ulrikke Brandstorp, Marcus & Martinus og deres søster eMMa som skal lede an i allsangen på Fredriksten festning i Halden - i tillegg til at statsministeren har meldt sin ankomst.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom