TV 2

TV 2 INNGÅR SAMARBEID MED BRITBOX

Del

Gjennom samarbeidet med C More blir TV 2 partner og distributør av BritBox i Norge. Innholdet blir tilgjengelig for TV 2 Play kunder i Norge tidlig i 2022.

TV 2 Play kunder får tilgang til den største og mest omfattende samlingen av britisk underholdning på ett sted. Samarbeidet med BritBox vil utgjøre mer enn 3000 timer av både nye originalserier og britiske klassikere.

- BritBox er et flott tillegg til vårt utvalg av kvalitetsinnhold på TV 2 Play. Britiske tv-serier har alltid vært svært populære blant det norske publikum. Troverdigheten til BritBox og TV 2 går hånd i hånd og vi gleder oss til å kunne tilby dette til våre SVOD-kunder neste år, sier kanaldirektør I TV 2, Trygve Rønningen.

BritBox er et samarbeid mellom BBC og ITV. Katalogen inneholder alt fra kritikerrost drama og krim til komedier og dokumentarer.

- Vi setter pris på samarbeidet med TV 2 gjennom C More og ser på denne inngangen til det nordiske markedet som neste steg i vår globale ekspansjon, sier Reemah Sakaan, CEO I BritBox International. Det understreker vår tiltro til den voksende populariteten av britisk innhold og BritBoxs unike tilbud.

Innholdet fra BritBox blir tilgjengelig for alle TV 2 Play sine kunder tidlig i 2022. Premieredatoer og titler vil bli tilgjengelig på et senere tidspunkt.

Nøkkelord

Kontakter

Trine SolbergPR- og medierådgiver

Pressekontakt for Rydderevolusjonen, Humoraksjonen, 5 i uka, Tid for hjem, Tid for hage, God kveld Norge og Internasjonale serier.

Tel:990 28 489trine.solberg@tv2.no

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom