TV 2

TV 2: Ikke lenger grunnlag for avtale med Altibox

Del

TV 2 har i dag gitt beskjed til Altibox at de avslutter forhandlingene om en ny distribusjonsavtale. Dagens avtale går ut 31. mars. TV 2 sier det ikke lenger er grunnlag for en ny avtale.

Det betyr at kundene til Altibox mister TV 2s lineære kanaler fra og med 1. april. 

TV 2s nyheter, sport og underholdning kan sees på TV 2 Play, og appen vil fremdeles være tilgjengelig på Altibox sin TV-boks.

Sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2, Olav T. Sandnes, beklager overfor de seerne som ikke lenger får TV 2s lineære kanaler gjennom Altibox. Han konstaterer samtidig at det ikke er grunnlag for en ny avtale.

— Et partnerskap forutsetter en avtale som fungerer for begge parter. Gjennom forhandlinger over lenger tid, har det blitt tydelig at Altibox ønsker en helt annen modell enn det TV 2 har tilbudt, og som avviker vesentlig fra det TV 2 har avtalt med de andre distributørene i markedet, sier Sandnes. 

TV 2 har i dag informert ansatte og samarbeidspartnere om at det dessverre ikke blir noe ny avtale med Altibox.

Kontakter

Jan-Petter DahlPressesjef

For spørsmål om TV 2s innhold, TV 2 Play, seer- og strømmetall, og sportsrettigheter.
Kontaktperson for TV 2s leder- og redaktørgruppe.

Tel:+47 928 60 363jan-petter.dahl@tv2.no

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom