TV 2

«TV 2 hjelper deg» fortsetter som nettsatsing på TV2.no

Del

Forbrukerstoff fra «TV 2 hjelper deg» blir fremover å finne på TV2.no. Samtidig har programmet sin siste ordinære TV-sending senere denne våren.

– I dagens medieverden forventer publikum å få forbrukerstoffet effektivt fortalt til enhver tid. Det er stor interesse for sakene «TV 2 hjelper deg» går inn i, og vi ser at forbrukerstoffet leses svært godt på TV2.no. Derfor mener vi denne merkevaren vil få et meget godt liv på TV2.no, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2. 

Satsingen er på mange områder lik den som ble gjort med «God kveld Norge» høsten 2020. 

Solveig Barstad fortsetter i «TV 2 hjelper deg»-redaksjonen og kommer til å være fast forbruker-ekspert på TV 2 sine plattformer. 

– Med 28 år på lufta er «TV 2 hjelper deg» det lengstlevende programmet på TV 2. Jeg er takknemlig for at jeg har fått lede programmet i 22 av disse årene og stolt over hva vi har fått til. Jeg er også glad for at vaktbikkje-funksjonen skal fortsette på TV2.no, og at jeg kan bidra til at norske forbrukere fortsatt skal få vår hjelp. I tillegg har jeg gitt uttrykk for at jeg også ønsker med andre arbeidsoppgaver og ser med stor glede fram til å gå løs på det, sier programleder Solveig Barstad.

«TV 2 hjelper deg» endret forbrukerjournalistikken i Norge da det startet, ved å ta forbrukerne på alvor og hjelpe dem i kampen mot urett. Profesjonelle aktører er blitt konfrontert dersom de ikke holder det de lover, og det er stadig eksempler på at denne journalistikken har ført til endring både for store og små aktører. 

Verken «TV 2 hjelper deg» eller «God kveld Norge» blir en del av TV 2 sitt lineære sendeskjema fra høsten. 

– Nettsatsingen vi gjorde med «God kveld Norge» har vært en stor suksess. Dette har bidratt til at stoffområdet har fått et stort løft på TV2.no og dette vil fortsette med uforminsket styrke, forteller Kathrine Haldorsen. 

– Jeg har vært forberedt på denne utviklingen en stund, og er komfortabel med at dette skjer nå. Jeg opplever det som naturlig at dette stoffområdet flytter seg mer og mer digitalt. Selvfølgelig er det vemodig at en epoke er slutt, men det har vært en gradvis prosess som gjør at jeg nå forlater en rolle på en fin og naturlig måte. Jeg feirer forandring og blir i TV 2 en stund til, sier Dorthe Skappel. 

Kontakter

Jan-Petter DahlPressesjef

For spørsmål om TV 2s innhold, TV 2 Play, seer- og strømmetall, og sportsrettigheter.
Kontaktperson for TV 2s leder- og redaktørgruppe.

Tel:+47 928 60 363jan-petter.dahl@tv2.no

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom