TV 2

TV 2 flytter Premier League-studio til Lofoten

Del

Paul Scholes, John Arne Riise og Brede Hangeland er bare noen av stjernene som inntar Lofoten siste helgen i april. Bakgrunnen for stjerneinnrykket er at TV 2 skal flytte sine Premier League-sendinger til Lofoten Kulturhus 25. og 26. april.

Her på den ikoniske hjemmebanen til Henningsvær Idrettslag blir det jubileumskamp 26. april. Foto: Ole Johan Wiik.
Her på den ikoniske hjemmebanen til Henningsvær Idrettslag blir det jubileumskamp 26. april. Foto: Ole Johan Wiik.

I samarbeid med Altibox markerer TV 2 at kanalen har sendt Premier League i 10 sammenhengende. Det vil blant annet bli spilt en jubileumskamp på den ikoniske hjemmebanen til Henningsvær Idrettslag 26. april.

- 10 år med Premier League på TV 2 har gitt oss en rekke uforglemmelige øyeblikk. Da passer det perfekt å markere det hele med et spektakulært event fra Lofoten og verdens vakreste fotballbane i Henningsvær, sier sportsredaktør i TV 2 Vegard Jansen Hagen.

Sendingene fra kulturhuset vil være åpne for publikum. Foruten kampsendingene og stjernekampen i Henningsvær, blir det fotballaktiviteter på torget i Svolvær lørdag den 25. april.

- Lidenskapen for engelsk fotball handler om supporterne. Derfor føles det veldig riktig å feire 10-årsjubileet med så mange supportere som mulig. Fra Arctic Race vet vi at nordlendingene er i særklasse når det gjelder å lage liv rundt sportsarrangement og TV-sendinger. Vi satser på at denne herlige galskapen vil danne en magisk ramme rundt Premier League-weekenden i Lofoten i april, sier Hagen.  

I forbindelse med eventet inviterer TV 2 og Altibox seerne til å dele sine beste Premier League-minner. To vinnere får en drømmetur til Lofoten med plass på lagoppstillingen i jubileumskampen.

- Som stolt sponsor av Premier League-sendingene gleder vi oss veldig til stjernespekket jubileumskamp og studiosendinger i Lofoten. Tenk når Scholes vandrer over torget i Svolvær og både store og små får møte sine fotballhelter i verdens minste storby - det blir stas det, sier merkevaresjef i Altibox Vibecke Utengen.

Kontaktinfo i TV 2:
Sportsredaktør, TV 2: Vegard Jansen Hagen, mob 959 21 888
Fotballsjef, TV 2: Eystein Thue, mob 950 36 682

Kontaktinfo i Altibox:
Merkevaresjef Vibecke Utengen, mob 936 61 006
Senior markedsrådgiver Helene Tendenes Matre, mob 934 88 428

Kontakter

Bilder

Her på den ikoniske hjemmebanen til Henningsvær Idrettslag blir det jubileumskamp 26. april. Foto: Ole Johan Wiik.
Her på den ikoniske hjemmebanen til Henningsvær Idrettslag blir det jubileumskamp 26. april. Foto: Ole Johan Wiik.
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sport 1 og 2, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom