Sony Music Norway

Turab og Ane Brun slipper akustisk versjon av «Nesten hjemme»

Del

Har du likt som oss fått «Nesten Hjemme» på hjernen og nynnet den støtt og stadig de siste ukene? I så fall har vi gode nyheter. Fredag 20. november kommer den ut i en nydelig akustisk versjon produsert av TRXD.

Turab skriver ærlige tekster og har en tendens til å nå hjerteroten til lytterne sine. Dette var absolutt tilfellet når singelen «Nesten Hjemme» sammen med Ane Brun kom ut forrige måned. En låt som handler om å finne et hjem i seg selv, og det å finne tilhørighet der skoen din tråkker. Etter terningkast 5 fra VG og ukens låt på P3 er det på sin plass at låten får en akustisk oppfølger. 

 – Jeg ser på meg selv som en forfatter, jeg vil fortelle historier gjennom tekst som skaper bilder og følelser hos de som lytter. En nedstrippet versjon får frem sårbarheten i teksten ytterligere - og man hører kanskje mer etter hva jeg har å si. Jeg synes alltid det er koselig å slippe akustiske/nedstrippete låter siden det er så god respons på de! <3 - Turab

Låten blir også akkompagnert av en musikk video spilt inn på Holmenkollen i Oslo denne høsten. Se hvordan Turab og Ane Brun komplimenterer hverandre og hør låten her.

 «Nesten Hjemme (Acoustic)» er tilgjengelig på alle plattformer fredag 20. november.

Turab sitt siste slipp «Fortjener Ikke» har imponert på langs og kryss av landet, med en halv million streams og listing på P3. Den siste tiden har han brukt mye tid i studio, sitt andre hjem, hvor han blant annet har fått leke seg som låtskriver for Rich The Kid. Under disse rolige dagene med sosial nedstenging bruker han mye av tiden sin på sjakk og matlaging <3 Turab vil også være og finne på vinterprogrammet til Den Kulturelle Skolesekken. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom