TUI Norge

TUI vil inspirere nordmenn til å drømme om å reise igjen

Del

I dag lanseres TUIs nye reklamekampanje i Norge, og i resten av Norden. Kampanjen skal holde liv i reisedrømmen og selskapet vil inspirere nordmenn til å reise når de føler seg klare til det. Jeg tror det er viktigere enn noen gang å drømme om å reise, sier Lisa Rönnberg, markedssjef i TUI.

Thailand - Khao Lak
Thailand - Khao Lak

-  Vi har lyttet til kundene våre, og vi vet at mange av de drømmer om å reise igjen. Noen ønsker å reise allerede nå, noen om noen få uker og andre drømmer om å reise neste år. Men uansett når du føler deg klar til å reise, er vi klare til å ta deg med på ferie igjen, på en trygg og sikker måte. Jeg tror det er viktigere enn noensinne å drømme om å reise, sier Lisa Rönnberg, markedssjef i TUI.

I dag lanseres TUIs nye kampanje i alle de nordiske landene. Med budskapet «Vi lengter» ønsker TUI å informere om tiltakene de har innført for å skape gode og trygge reiseopplevelser, og fortelle at de er klare til å ta nordmenn med på ferie når de ønsker reise igjen. 

Kampanjen ble introdusert i sosiale medier med en lengre reklamefilm som svarer på spørsmålet –” Kan man snakke om reise nå?” – Se hele filmen her https://www.youtube.com/watch?v=o97sym027lg&feature=youtu.be

Arbeidsgruppe TUI

Head of Creative/Marketing: Lisa Rönnberg
Creative Lead: Marcus Lind
Creative Director: Katrina Lindqvist,
Project managers: Cecilia Rudenstam, Caroline Staedler
Creative Producer: Henrik Egerstedt
Video: Theodor Sköld
Communication/PR: Adam Györki

Arbeidsgruppe Forsman & Bodenfors

Creative: Pontus Thorén, Clara Uddman, Agnes Stenberg Schentz
Designers: Karin Nolmark, Axel Söderlund
Account Manager: Rebecca Uhrbom, Johanna Bringefält
Account Director: Alison Arnold, Karin Hubinette
Agency filmproducer: Lena Sellman
Planner: Linus Lord
Production company: Camp David
Regissør: Oskar Wrangö
DP: Jakob Møller
First AD: Alan Finlay
Executive producer: Kristina Wibom 
Producer: Nicola Jones
Editor: Joakim Pietras
Music: Oskar Linnros
Colorist: Nicke Jacobsson
Sound: Joakim Kristensson & Anton Ahlberg
Stylist: Sofia Ronthén

For å se denne videoen, må du gi ditt samtykke øverst på denne siden.Til alle dere som lengterVideokanal

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Thailand - Khao Lak
Thailand - Khao Lak
Last ned bilde
Fuerteventura
Fuerteventura
Last ned bilde
Hellas
Hellas
Last ned bilde

Lenker

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Lille Grensen 7
0159 Oslo Oslo

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic og Nazar.

Følg pressemeldinger fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TUI Norge

Kofferten står klar, nå skal nordmenn ut å reise - vekst i reisesalget i hele landet14.4.2021 13:00:00 CEST | Pressemelding

Siste salgstall fra TUI viser at reiselysten fester seg i hele landet, og reisearrangøren melder om nær dobling i feriesalget den siste uken. Den største andelen av de reisende ønsker å reise til utlandet fra og med september, tallene viser vekst i alle sesonger som ligger ute til salg. Skolenes høstferier og juleferier er veldig populært blant barnefamilier, og jevnt over kjøper nå nordmenn dyrere ferieprodukter enn normalt.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom