TUI Norge

TUI tilbyr nå COVID CARE til alle sine kunder - Tjenesten gjelder alle charterreiser fra og med i dag, og dekker blant annet testing og repatriering

Del

Etter hvert som verden langsomt åpner seg for utenlandsreiser, så vokser også feriesalget hos TUI. I takt med økende etterspørsel etter sommerferie i Hellas og Spania, øker også interessen fra kundene angående reisesikkerhet og nødvendige forholdsregler. I lys av vår "nye" måte å reise på og for å imøtekomme behovet i markedet, tilbyr TUI nå en egen COVID CARE-tjeneste til alle sine kunder som reiser i 2020.

-  Reiselysten er der, og det meste av sommerens reiser er allerede utsolgt. Forståelig nok har kundene våre mange spørsmål om hvordan det er å reise nå. Vi har iverksatt ekstra tiltak for å sikre en trygg og komfortabel ferie på alle våre destinasjoner, og nå inkluderer vi også denne spesielle Covid 19-dekningen for alle som reiser i 2020. Det er viktig for oss at kundene våre vet at vi vil ta vare på dem uansett hva som skulle skje, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i TUI.

Om TUIs COVID CARE

• COVID CARE gjelder alle pakkereiser med charterfly fra i dag til 31. desember 2020 og skal brukes sammen med vanlig reiseforsikring.

• COVID CARE er uten ekstra kostnad og blir automatisk inkludert i hver bestilling, både eksisterende og nye bestillinger.

• COVID CARE dekker kostnader ved testing, medisinsk hjelp eller hjemsendelse hvis medisinsk nødvendig knyttet til Covid 19.

• Hvis kunder blir bedt om å isolere seg, vil beskyttelsen dekke oppholdet og ny hjemreise.

• TUIs COVID CARE er et tillegg til personlig reiseforsikring, det er ikke en erstatning.

Ytterligere detaljer om TUIs COVID CARE vil være tilgjengelig på www.tui.no i løpet av dagen

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om TUI Norge

TUI Norge
Lille Grensen 7
0159 Oslo Oslo

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic og Nazar.

Følg pressemeldinger fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TUI Norge

Kofferten står klar, nå skal nordmenn ut å reise - vekst i reisesalget i hele landet14.4.2021 13:00:00 CEST | Pressemelding

Siste salgstall fra TUI viser at reiselysten fester seg i hele landet, og reisearrangøren melder om nær dobling i feriesalget den siste uken. Den største andelen av de reisende ønsker å reise til utlandet fra og med september, tallene viser vekst i alle sesonger som ligger ute til salg. Skolenes høstferier og juleferier er veldig populært blant barnefamilier, og jevnt over kjøper nå nordmenn dyrere ferieprodukter enn normalt.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom