TUI lanserer skiferier til Alpene

Del

Reiseselskapet TUI utvider sin produktportefølje, og lanserer pakkereiser til Alpene. Først ut er de franske og italienske Alpene i løpet av juli og august 2022, utvalget vil så utvides til å også gjelde Østerrike i høst. Ytterligere skidestinasjoner vil legges til i løpet av året.

Val d'Isère
Val d'Isère

Skiferier inkluderer fly, hotell og transport, på lik linje med TUIs mer kjente sol & bad-program. I samarbeid med TUIs søsterselskap Crystal Ski i Storbritannia vil 10 reisemål og mer enn 30 hotell bli tilgengelig for norske reisende.

- Vi ser at det er voksende etterspørsel etter aktive ferier og skireiser, og det er derfor naturlig at vi gjør eksisterende TUI-produkter tilgjengelig her i Norden. Denne lanseringen befester også vår posisjon som et reiseselskap som har noe for alle, sier Tommy Serban, Kommersiell Direktør i TUI.

Destinasjoner:

 • De Franske Alper:
  Avoriaz
  Chamonix
  Tignes
  Val Thorens
  Val d'Isère
 • De Italienske Alper:
  Cervinia
  Courmayeur
  La Thuile
  Sauze d'Oulx
  Sestriere

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Val d'Isère
Val d'Isère
Last ned bilde

Om TUI Norge

TUI Norge
Lille Grensen 7
0159 Oslo Oslo

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic og Nazar.

Følg pressemeldinger fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom