TUI Norge

TUI avskaffer tidsforskjellen på utvalgte reisemål

Del

Reiseselskapets norske feriegjester kan se frem til å få flere ferietimer for pengene ved at selskapet nå eliminerer tidsforskjeller på utvalgte reisemål.

TUI Norge
TUI Norge

- Tidsforskjeller er slik vi ser det helt unødvendig. Vi tilpasser nå avreisetider og tilrettelegger driften ved våre egeneide hoteller slik at gjestene våre slipper å ”miste ferietid” og få unødvendig jetlag, sier Nora Aspengren Kommunikasjonsansvarlig i TUI Norge.

Opp til 6 timer ekstra ferie for pengene

TUIs sommergjester velger hovedsakelig sommerdestinasjoner med 1 til 6 timers tidsforskjell, det betyr at man ofte mister verdifull ferietid med venner og familie på grunn av tidsforskjell og påfølgende jetlag. For ferierende til eksempelvis Thailand vil endringen gi 7 timers ekstra ferie for pengene. Alle som reiser med TUI vil få ferien skreddersydd for å unngå problemet. Endringene trer i kraft allerede i sommer.

Kan skape problemer

Lokale samarbeidspartnere er skeptiske til løsningen og er redd for at dette kan skape forvirring blant feriegjester på samme destinasjon som er i ulike tidssoner.

-  Dette handler bare om at vi må venne oss til endringen, som med alt annet. Vi har stor tro på at våre gjester vil sette pris på dette. TUI har et veletablert hjelpeapparat på de fleste store feriedestinasjoner og vil sørge for at gjester med tidsforvirring vil få den oppfølgingen de trenger, sier Aspengren.

Utstyres med TUI-klokke

Alle TUIs gjester vil få tilgang til TUIs reiseklokke i TUIs egne app som til enhver tid vil oppgi den tidssonen de reiste fra og befinner seg i.

Ny stillingsutlysning

I forbindelse med at tidssone-prosjektet lanseres åpner TUI opp for nye ansettelser som skal ha særlig ansvar for koordinering av tidsturister på destinasjonen. Guest Adjustment Managers vil ansettes på TUIs mest populære destinasjoner og de vil ha ansvar for logistiske justeringer, guidenes nye vaktskjemaer og koordinering med hoteller om når måltider skal serveres og lignende.

Les mer om hvordan du kan bestille en tidssonenøytral reise her www.tui.no

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om TUI Norge

TUI Norge
Lille Grensen 7
0159 Oslo Oslo

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic og Nazar.

Følg pressemeldinger fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TUI Norge

Rhodos skal bli et fyrtårn for bærekraftig turisme21.1.2022 09:00:00 CET | Pressemelding

"TheRhodes Co-Lab": TUI og greske myndigheter lanserer fremtidens utviklingshub for mer bærekraftig turisme “TheRhodes Co-Lab” er et samarbeid mellom TUI, TUI Care Foundation og myndighetene i den sørlige egeiske regionen i Hellas. Rhodos, som er en av nordmenns feriefavoritter, skal bli et fyrtårn i utviklingen av fremtidens mer bærekraftige feriedestinasjoner. Det er det første prosjektet i verden der en destinasjon av denne størrelsen går aktivt inn for å bidra til sin egen transformasjon på en så omfattende måte.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom