TUI-ansatte kan nå bruke 30 arbeidsdager i utlandet hvert år

Del

TUI forbereder seg på et arbeidsliv etter pandemien, der fleksibilitet blir stadig viktigere. TUIs ansatte har lenge kunnet jobbe fleksibelt og fra hele verden, men nå får de også mulighet til å jobbe et sted i utlandet de selv velger.

-  Vi har aldri tvunget de ansatte til å jobbe fra kontoret dersom de selv føler de jobber bedre hjemmefra. Vi er også et internasjonalt selskap der de ansatte ofte er på reise og jobber der de er. Naturligvis er fellesskap og fysiske møter viktig, og det vil det også være i fremtiden. Samtidig vet vi at fleksibilitet og tillit er viktig for våre kollegaer, og dette nye programmet vil forhåpentligvis være noe de setter pris på og benytter seg av dersom de ønsker det, sier Kommunikasjonssjef Nora Aspengren.

«TUI Workwide» gjør at de ansatte kan forlenge en ferie, besøke familie eller jobbe fra et sted utenfor sitt eget land de selv ønsker. Dette tilbudet gjelder alle konsernets ansatte, dersom stillingen tillater det. De ansatte kan disponere sine 30 arbeidsdager slik de selv ønsker i løpet av et år.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om TUI Norge

TUI Norge
Lille Grensen 7
0159 Oslo Oslo

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic og Nazar.

Følg pressemeldinger fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TUI Norge

Kofferten står klar, nå skal nordmenn ut å reise - vekst i reisesalget i hele landet14.4.2021 13:00:00 CEST | Pressemelding

Siste salgstall fra TUI viser at reiselysten fester seg i hele landet, og reisearrangøren melder om nær dobling i feriesalget den siste uken. Den største andelen av de reisende ønsker å reise til utlandet fra og med september, tallene viser vekst i alle sesonger som ligger ute til salg. Skolenes høstferier og juleferier er veldig populært blant barnefamilier, og jevnt over kjøper nå nordmenn dyrere ferieprodukter enn normalt.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom