Statens vegvesen

Trygg på elsparkesykkel

Del

Torsdag 19. mai fra kl. 16:00 - 19:00 inviterer Bymiljøetaten og Statens vegvesen til aktivitetsettermiddag på sjøsiden av Oslo S.

Foto: Caroline Maria Nilsen, Statens vegvesen.
Foto: Caroline Maria Nilsen, Statens vegvesen.

En ny sommersesong er i gang og sammen med Voi, Tier, Bolt, Trygg trafikk og Ruter ønsker vi å rette fokus på trygg og sikker bruk av elsparkesyklene som har blitt svært synlige i bybildet de siste årene.

For at de elektriske tohjulingene skal fortsette å være et positivt mobilitetstilskudd til byen er det viktig at alle tar hensyn til hverandre både før, under og etter kjøreturen.

I tillegg til å få svar på alt du lurer på, vil alle som møter opp denne ettermiddagen få mulighet til å gjennomføre et sikkerhetskurs og prøve seg i en spesialbygget hinderløype. Løypa inneholder mange av de utfordringene man kan forvente å møte på en helt vanlig kjøretur i byen.

De som tar utfordringen, får med seg en splitter ny hjelm.

Arrangementet er gratis.

Representanter fra alle arrangørene er tilgjengelig for pressen. Påmelding per e-post til pressevakt i vegdirektoratet, pressevd@vegvesen.no, innen torsdag 19. mai kl. 14:00.

Nøkkelord

Kontakter

Pressevakt Vegdirektoratet

* Vegdirektør
* Transportregelverk
* Teknologiutvikling
* Forhandlinger bypakker
* Overordnet styring og ledelse av Statens vegvesen
* Pressevakt også for divisjonene IT og Fellesfunksjoner

Tel:902 68 143pressevd@vegvesen.no

Bilder

Foto: Caroline Maria Nilsen, Statens vegvesen.
Foto: Caroline Maria Nilsen, Statens vegvesen.
Last ned bilde

Om Statens vegvesen

Statens vegvesen
Statens vegvesen
Postboks 1010 Nordre Ål
2605 Lillehammer

22 07 30 00http://www.vegvesen.no

Statens vegvesen arbeider for å skape et smart og sammenhengende transportsystem på vei for hele Norge. Det skal være enkelt å reise og transportere varer – på sikre veier tilpasset framtidens behov.

Følg pressemeldinger fra Statens vegvesen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Statens vegvesen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Statens vegvesen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom