Try Råd med ny rapport om 100 mulige endringer: Slik tror vi at viruset påvirker verden

Del

Hvordan påvirkes politikk, samfunn, næringsliv og teknologi av korona? TRY Råd har analysert situasjonen og deler sine 100 spådommer i en fersk rapport.

Last ned rapporten her!

– Vi er sikre på at vi bommer på flere av punktene. Men også denne gangen er vi sikre på at flere av dem vil påvirke politikk, samfunn og næringsliv i tiden fremover, sier Sindre Beyer, daglig leder i Try Råd.

Rett etter nedstengningen av Norge 12.mars 2020 lanserte TRY Råd den første utgaven av «100 endringer som følge av korona». Flere hundre lastet ned rapporten og innholdet ble tema for diskusjoner i ledergrupper og lunsjsamtaler.

Nå er oppfølgeren her, og i arbeidet med rapporten har PR-byrået snakket både med samarbeidspartnere og fagfolk for å finne trendene og endringene vi kan vente oss.

Quaranteens og quarantech

– Nyord som for eksempel "coronials", "quaranteens" og "quarantech", viser at vi lever i en tid som vil sette spor i lang tid. Mye vil bli endret, men mye vil også bli som før, sier Try Råd-lederen.

Han tror vi kan vente oss varige endringer i tech-industrien fremover, og peker på at partnerskap, produkter og tjenester som ble etablert og koblet sammen under pandemien har etablert et nytt økosystem innen innovasjon og teknologi.

– Pandemien har tvunget Norge gjennom en «innovasjons-stresstest». Aktører som ikke jobbet sammen tidligere har funnet veien til hverandre, noe som åpner for nye partnerskap og andre muligheter enn før, sier Beyer.

Lytteboom, smartbåt og strømmetjenester

I likhet med forrige gang tar rapporten for seg mulige endringer innen kategorier som politikk og samfunn, miljø og klima, økonomi, arbeidsmarked og utdanning.

I den ferske lista er det også lagt til en egen kategori for forbrukeratferd og livsstil.

– Nordmenn har endret vaner betydelig under koronakrisen. For eksempel får flere enn før internett i hytte og båt, alle strømmer mer og vi ser en lytteboom i lydbøker.

Men de store endringene må du laste ned rapporten for å lese, avslutter Beyer.

Kontakter

Sindre Beyer, daglig leder
Mobil: 90992078
Mail: sindre.beyer@try.no

Bilder

Last ned bilde
Sindre Beyer, daglig leder TRY Råd
Sindre Beyer, daglig leder TRY Råd
Last ned bilde

Lenker

Om TRY Råd AS

TRY Råd AS
Øvre Slottsgt 8
0157 Oslo

90992078https://try.no/rad

TRY Råd er en del av TRY-huset og har rådgivere med bakgrunn fra politikk, journalistikk, forvaltning og næringsliv. Vi tilbyr rådgivning innen strategisk kommunikasjon, innsikt- og analysearbeid, myndighetskontakt, krisekommunikasjon og kampanjer tilknyttet samfunnskommunikasjon. 

Følg saker fra TRY Råd AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TRY Råd AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.