Sirkus Shopping

Trondheim får 42 nye arbeidsplasser

Del

I en tid der mange butikker lukker dørene og legger planlagte etableringer på is så åpner 6 nye kjeder butikker på Sirkus shopping i Trondheim. Koronapandemien skremmer ikke retail bransjen, men de satser i stedet på nyetableringer ved kjøpesenter. Kjøpesenteret Sirkus shopping ligger midt i et kollektivt knutepunkt i Trondheim øst og har 6 nye butikker som åpner midt under Korona. Dette gir Trondheim by 42 nye arbeidsplasser i en tid der det er stor arbeidsledighet og mange som mister jobben.

Clas Ohlson åpnet første butikk på 2 år og det var en stor suksess, med mange som besøkte butikken på åpningsdagen. "Åpningen ble gjennomført litt annerledes denne gang" forteller Tina Sandneseng og Ida Melhuus i markedsavdelingen på Sirkus shopping. "Med et kontrollert innslipp med vektere i inngangen til butikken, hvor køen ble organisert slik at det var god avstand mellom kunder. Besøkende startet shoppingen med spriiting av hender både på inngang og utgang. Kunder er kjempeflinke til å følge reglene, dette er virkelig en stor felles dugnad med smittevern" forteller Tina.

"Rituals var først ute på Sirkus med nyåpning under Koronaen. De åpnet i starten av juli og jeg er ikke i tvil om at dette er den vakreste butikken i Trondheim og om ikke i Norge", sier senterleder Trine Foosnæs, og legger til at det kommer 4 nye til utover høsten.

Jordbærpikene skal åpne nytt spisested i food courten på Sirkus. Det blir en ny utgave av Jordbærpikene som frem til nå aldri har ligget i food court på rad og rekke sammen med andre spisesteder.

Cutters, Lars Monsen og Brando Store er de neste som åpner dørene i løpet av høsten. Lars Monsen som er en kjedebutikk for turglade fritidsfolk og hardbarkede ekspedisjonsfarere åpner sin 6 butikk i Norge når de åpner på Sirkus. Brando Store som har hatt en stor suksess med sin første etablering i Norge åpner snart sin andre på Sirkus shopping. Brando Store er en motebutikk for dame og herre med kjente merkevarer.

42 nye arbeidsplasser innenfor Retail bransjen i løpet av høsten er viktig for Trondheim by i en tid hvor mange har vært permittert og mye oppsigelser. Det har vært mange søkere på stillinger, hvor blant annet Clas Ohlson kan fortelle at de har hatt 300 søkere på 15 stillinger ved butikken. Det har vært søkere svært mange søkere med mye arbeidserfaring og salgskompetanse. 

Sirkus shopping ligger i Trondheim øst, ved innkjøringen til Trondheim sentrum og er det viktigste knutepunktet for kollektivtrafikken i Trondheim. Med 1400 daglige bussavganger og knutepunkt for flybuss og rett ved togstasjon på Leangen. Sirkus inngår ikke i noen senterkjede men står alene og lover store opplevelser, tilbyr ikke bare shopping men også opplevelser for hele familien.

Nøkkelord

Kontakter

Trine Foosnæs
99095854
trine@Sirkusshopping.no

Bilder

Om Sirkus Shopping

Sirkus Shopping
Sirkus Shopping
Falkenborgvegen 1
7044 Trondheim

41 40 77 77http://www.sirkusshopping.no

Sirkus Shopping er et av Midt Norges største kjøpesenter ligger på kollektiv knutepunkt  i Trondheim øst ved innkjøringen til Trondheim sentrum. Kjøpesenteret har visjon "STORE OPPLEVELSER" som vi lever etter med å gi våre gjester en annerledes handelseopplevelse. Vi har mange event som skal være med å innfri denne visjonen.

Sirkus har en sterk butikkmiks med vekt på mote og ungdomsbutikker, spisesteder og interiør.

Følg saker fra Sirkus Shopping

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sirkus Shopping på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sirkus Shopping

Eventyreren upåvirket av Corona, åpner sin 7. butikk på torsdag24.11.2020 09:21:36 CET | Pressemelding

Lars Monsen åpnet sist torsdag sin 6. butikk i Bergen og nå sin 7. butikk dagen før Black Friday. Denne butikken er på Sirkus shopping i Trondheim. Lars har åpnet 4 butikker bare i 2020. Ekspedisjonsfareren er ikke påvirket negativt av Corona, men i stedet fått en enorm etterspørsel etter produktene sine. Folk har aldri vært så mye på tur som nå. «Jeg har opparbeidet meg mye erfaring på hvilket utstyr og bekledning som fungerer gjennom mine 5000 døgn ute i naturen. Gjennom mitt samarbeide med den nordnorske familiebedriften Løvold så åpner vi vår 7. butikk i Trondheim, sier Lars».

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom