Travel Retail Norway (TRN)

TRN vinner kontrakt med Avinor

Del

Travel Retail Norway (TRN) har vunnet kontrakten med å drifte taxfree- og travel valuebutikkene fra 2023 til 2028 på flyplassene i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

-  Vi er glade og takknemlige for muligheten til å fortsette å bygge TRN som et sterkt fellesskap. Vi skal sammen gjenoppbygge TRN etter pandemien til en god arbeidsplass, og få alle permitterte tilbake på jobb. Sammen skaper vi trygge rammer for langsiktig drift på alle flyplassene, sier Tore Hov, Administrerende direktør i Travel Retail Norway.


- Vi er vedlig stolte av alle medarbeidere, både på jobb og permitterte. Å vinne disse flyplassene for fremtidig drift har vært et lagspill tvers igjennom. Nå skal vi glede oss over det vi har fått til sammen, og så skal vi fortsette være ett lag og ett TRN, sier Hov.

Butikkdriften på Kristiansand Lufthavn blir ikke med TRN videre, men ble tildelt Airport Retail Group (ARG).

- Vi er lei oss for at Kristiansand ikke lenger skal være en del av TRN, men vi skal gjøre det vi kan for at alle blir godt ivaretatt. Vi har også 18 måneder igjen av kontrakten og vårt første mål er å få alle tilbake på jobb, sier Hov.

Kontakter

Om Travel Retail Norway (TRN)

Travel Retail Norway (TRN)
Travel Retail Norway (TRN)
Postboks 223
NO-2061 Gardermoen

32 23 09 00http://www.tax-free.no

Travel Retail Norway (TRN) er et norsk selskap, med norske og tyske eiere. Vi har drevet taxfreebutikker og Travel Value-butikker ved Avinor sine største flyplasser siden 2005. I dag er vi tilstede i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Kristiansand. Vår viktigste oppgave er å drive ansvarlig salg og god service til reisende på Avinor sine flyplasser og å skape inntekter for Avinor og det norske samfunnet.

Følg pressemeldinger fra Travel Retail Norway (TRN)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Travel Retail Norway (TRN) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Travel Retail Norway (TRN)

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom