BDO

Toppfotballag, BDO og Advansia går sammen om Action Now

Del

FK Bodø/Glimt, Odd Ballklubb, BDO og Advansia inngår partneravtale om bærekraftkonseptet Action Now. Action Now skal bidra til å bygge sterke, gode og trygge byer og lokalsamfunn samt inspirere og øke kunnskapen om forhold som understøtter FNs bærekraftsmål og vårt felles ansvar for å gjøre de nødvendige endringer for å nå målene.

FK Bodø/Glimt, Odd Ballklubb, BDO og Advansia inngår partneravtale om bærekraftkonseptet Action Now.
FK Bodø/Glimt, Odd Ballklubb, BDO og Advansia inngår partneravtale om bærekraftkonseptet Action Now.

- Gjennom idretten skal vi ta samfunnsansvar og inspirere samfunn, det offentlige og næringsliv til å bidra til en mer bærekraftig fremtid. Vi mener at sport har påvirkningskraft til å endre verden, og målet vårt er å skape en sterk grasrotbevegelse, sier Frode Thomassen, daglig leder i FK Bodø/Glimt.

Action Now har som formål er å inspirere og bidra til bærekraftig samfunn og næringsliv gjennom å kombinere forretningsutvikling med bærekraft. Partnerne – og fremtidige samarbeidspartnere – skal inspirere til og legge til rette for innovative partnerskap gjennom sine nettverk.

- Målet med partnerskapet er å sette større samfunnsutfordringer på dagsorden gjennom samarbeid i nettverk hvor aktørene identifiserer og realiserer felles bærekraftige prosjekter på ulike områder, forteller Christopher Klepsland, konsernsjef i Advansia – part of AFRY.

- Vi er mer enn en fotballklubb, og vår styrke ligger i å inspirere til faktisk handling blant befolkning og næringsliv, sier daglig leder i Odd Ballklubb, Einar Håndlykken.

BDO har særskilt tro på Action Now som konsept for å skape bærekraftig samfunnsutvikling; det har stor nytte for den enkelte deltaker, samtidig med at det har potensiale for fellesprosjekter som gir en lokal og regional effekt langt ut over hva hver enkelt aktør kan skape alene.

- At idretten ønsker å være en slik muliggjører er ikke tilfeldig. Deres viktige samfunnsposisjon gjør dem unike til å samle både offentlig sektor og næringslivet til felles prosjekter, sier partner i BDO og leder for bærekraftstjenestene, Morten Thuve.

- Den enkelte aktørs bidrag er viktig, men enda viktigere er samarbeid mellom aktørene i samfunns- og næringslivet. Ved at partene i samfunns- og næringslivet går sammen i et lokalt eller regionalt nettverk, kan store endringer skje, avslutter Thuve.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

FK Bodø/Glimt, Odd Ballklubb, BDO og Advansia inngår partneravtale om bærekraftkonseptet Action Now.
FK Bodø/Glimt, Odd Ballklubb, BDO og Advansia inngår partneravtale om bærekraftkonseptet Action Now.
Last ned bilde

Lenker

Om BDO

BDO
BDO
Hovedkontor i Vika Atrium, Munkedamsveien 45
0250 Oslo

23 11 91 00http://www.bdo.no

Nye ideer. Ambisiøse planer. Store drømmer. Over hele landet jobber tusenvis av virksomheter og organisasjoner hardt for å skape verdier. Og over hele landet er BDO til stede for å hjelpe dem. Vi er et autorisert regnskapsførerselskap og internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at kundene våre skal nå målene sine.

I Norge har vi over 1 800 ansatte og mer enn 75 kontorer over hele landet. Våre kunder er alt fra store, verdensomspennende selskaper til små og mellomstore bedrifter. Vi har kunder fra de fleste bransjer i både privat og offentlig sektor.

Internasjonalt er BDO til stede i 167 land og teller mer enn 97 000 ansatte. Ved behov, samarbeider vi med store deler av nettverket om både internasjonale og nasjonale kunder.

Følg pressemeldinger fra BDO

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra BDO på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra BDO

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom