Grappa Musikkforlag AS

Tomine Mikkeline med ny versjon av "Chelsea Morning"

Del

Ny singel ute fra kommende album i dag!

Cover: Chelsea Morning - Tomine Mikkeline
Cover: Chelsea Morning - Tomine Mikkeline

LYTT HER

Tomine Mikkeline Eide er en sanger fra Bergen med et vidt spenn, både i sjanger og vokalregister. I dag er hun ute med en ny versjon av "Chelsea Morning", originalt av Joni Mitchell.

Tross den unge sangeren Tomine Mikkeline sin alder, har hun allerede blitt lagt merke til for sitt talent i mange år. Hun har opptredd som solist i Grieghallen ved flere anledninger, blant annet med Bergen Filmharmoniske Orkester, Forsvarets Musikkorps og Ung Symfoni. Hun har også opptrådd under festspillene i Bergen. 

Eide har en stor kjærlighet for Joni Mitchell og har plukket ut sine favoritter fra den kjente sangerens karriere til som hun tolker på kommende album. 

For fire år siden startet jeg så smått å røre borti Joni Mitchell låtene. Jeg satt en hel helg og lyttet gjennom absolutt alt hun har gitt ut. Det resulterte i 20 låter som igjen ble til de 10 som jeg har spilt inn på albumet som kommer i Februar, forteller Tomine Mikkeline.

Av den lange katalogen til Joni Mitchell er det flere sanger som utmerker seg for Eide, og en av de er Chelsea Morning. Hun forteller med begeistring: 

En av mine absolutte favoritter er Chelsea Morning. Den skiller seg ut og er leken og ekstremt gøy å synge. Det er en krevende låt å synge da den svinger mellom de mange sangtekniske ferdighetene jeg har jobbet med de siste årene. Det var en av de sangene jeg umiddelbart likte og som jeg visste skulle bli spilt inn.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Cover: Chelsea Morning - Tomine Mikkeline
Cover: Chelsea Morning - Tomine Mikkeline
Last ned bilde

Lenker

Om Grappa Musikkforlag AS

Grappa Musikkforlag AS
Grappa Musikkforlag AS
Akersgata 7
0158 Oslo

23 35 80 00http://www.grappa.no/no

Grappa Musikkforlag A/S ble etablert i 1983 og er et av Norges største uavhengige plateselskap. I år 2023 har Grappa 40 års jubileum. 

Grappa Musikkforlag har gitt ut over fire tusen album spredt på ulike labler. Foruten Grappa som favner viser og pop, så utgis klassisk musikk på Simax Classics, folkemusikk og verdensmusikk på Heilo, blues og country på Blue Mood og jazz på Hubro.

Grappa samarbeider med Egmont Kids Media Nordic AS om utgivelse av barnemusikk gjennom Barneselskapet. Grappa samarbeider med Norsk Jazzforum om innspilling og utgivelse av norsk jazz på Odin. Grappa har også et tett samarbeide med Rune Grammofon og Drabant Music.

Følg pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Grappa Musikkforlag AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom