Norges idrettsforbund

Tom Arne Stryken er fylkesvinner til prisen Årets ildsjel

Del

Tom Arne Stryken er Vikens fylkesvinner til prisen Årets ildsjel. Fredag ble han overrasket av Kjetil André Aamodt. Stryken er én av totalt 11 fylkesvinnere som kjemper om den gjeve prisen som deles ut på Idrettsgallaen i Trondheim 8. januar.

Tom Arne Stryken er Vikens fylkesvinner til prisen Årets ildsjel. Foto: Karl Filip Singdahlsen
Tom Arne Stryken er Vikens fylkesvinner til prisen Årets ildsjel. Foto: Karl Filip Singdahlsen

Stryken omtales som en fantastisk og uvurderlig ressurs for Åssiden Idrettsforening, men også for hele Åssiden bydel.

Se video fra overraskelsen og last den ned her.

Juryens begrunnelse:

Tom Arne Stryken er en fantastisk og uvurderlig ressurs for Åssiden Idrettsforening, men også for hele Åssiden bydel. Stryken er et ja-menneske, og han har et helt spesielt engasjement for å jobbe for å tilrettelegge for god aktivitet, samtidig som han gjør det lille ekstra hver gang. Tom sitt hovedengasjement er for fotball. Han har selv spilt fotball og vokste opp som keeper i Åssiden IF. Etter endt karriere gikk Tom over til å bidra som trener i klubben. De seneste årene har han hatt flere verv parallelt.

Stryken sørger for at det er full kontroll på utstyret i Fotballgruppa, samtidig som han har bidratt som lagleder rundt klubbens A-lag damer. Hver lørdag har han det siste året stilt opp på klubbens lavterskel- og åpne tilbud Blå Hvit som er ekstra trening lørdag morgen for de som måtte ønske. Etter at kommunen har bygget en helt ny innendørs kunstgressbane har også Tom tatt ansvar for vedlikehold av den banen. To ganger i uken står Tom opp grytidlig for å børste banen, slik at elever på skolen får gode forhold på dagtid, og klubbens lag på ettermiddag og kveld.

Tom er en svært nevenyttig kar. Det er noe klubben også har nytt godt av gjentatte ganger. Han har bidratt i oppussingen av nytt kjøkken på klubbhuset, malt i flere timer på ny tribune som er bygget, bidratt i bygging av innbytterbenker og sier generelt ja når han får spørsmål om han kan gi en hånd på andre sine prosjekter. Hans engasjement utenfor klubben er også imponerende. Et par ganger i året er han rundt på skolene med brukt utstyr som de kan benytte til sine aktiviteter. Tom har også tatt et stort ansvar for natteravnordningen i bydelen. Dette er en ordning i samarbeid mellom Åssiden IF og FAU på skolene. Stryken er en mann som er stolt av klubben, og klubben er også stolt av Tom.

Om priskategorien Årets ildsjel:

Over hele landet er det tusenvis av frivillige ildsjeler som gjennom hele året legger ned en uvurderlig innsats for sine klubber og utøvere. Vinneren mottar prisen for Årets ildsjel under Idrettsgallaen. Årets ildsjel deles ut i samarbeid med Norsk Tipping.

Følgende kriterier må være oppfylt for å bli nominert:

1. Årets ildsjel har, uansett alder, gjort en solid frivillig, uegennyttig innsats i idretten utover det man kan forvente i den spesielle tiden vi har vært igjennom.
2. Årets ildsjel kan ikke være ansatt i klubben

Det velges ut 11 fylkesvinnere som i november 2021 vil bli overrasket av en idrettsprofil. Juryen for Årets ildsjel vil plukke ut tre finalister av de 11 fylkesvinnerne. Juryen består av Kjetil André Aamodt, Marit Bjørgen, Olaf Tufte, Aida Dahlen, Are Strandli, Heidi Støre, Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Silje Norendal og Berit Kjøll. 

Les mer om Idrettsgallaen

Kontakter

Bilder

Tom Arne Stryken er Vikens fylkesvinner til prisen Årets ildsjel. Foto: Karl Filip Singdahlsen
Tom Arne Stryken er Vikens fylkesvinner til prisen Årets ildsjel. Foto: Karl Filip Singdahlsen
Last ned bilde
Tom Arne Stryken ble overrasket av Kjetil André Aamodt. Foto: Karl Filip Singdahlsen
Tom Arne Stryken ble overrasket av Kjetil André Aamodt. Foto: Karl Filip Singdahlsen
Last ned bilde

Om Norges idrettsforbund

Norges idrettsforbund
Norges idrettsforbund
Sognsveien 73
0854 OSLO

21 02 90 00https://www.idrettsforbundet.no

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) er det øverste organ i Norges største folkebevegelse. NIFs visjon er idrettsglede for alle.

Følg pressemeldinger fra Norges idrettsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges idrettsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges idrettsforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom