KLP

Tise Basics vant POPPOPP i Glasmagasinet

Del

KLP Eiendom lanserte tidligere i år POPPOPP - et konsept som gjør det lettere for bedrifter, gründere og produsenter i startfasen å realisere sine idéer, uten å måtte forplikte seg til lengre kontrakter. Som en del av lanseringen arrangerte KLP Eiendom en konkurranse hvor gründere kunne sende en beskrivelse av sitt konsept og vinne gratis pop-up-lokale i Glasmagasinet på Stortorvet. Nå har vinneren blitt kåret!

Glasmagasinet
Glasmagasinet

– Vi fikk veldig god respons og det var mer enn 150 som meldte seg på konkurransen, noe som viser at det er et behov i markedet og at Glasmagasinet er et attraktivt sted å drive butikk, forteller Kjersti Aanerud Hamre, utleiesjef i KLP Eiendom og ansvarlig for satsningen POPPOPP.

Tise Basics vant gratis lokaler i Glasmagasinet fra oktober til desember. Tise Basics er en nettbutikk eid av Tise, gjenbruksappen som har tatt Norge og resten av Norden med storm. Som et tilskudd til appen ønsker de å gjøre det enklere for forbrukere å finne gode og bærekraftige alternativer til det man ikke kan eller ønsker å kjøpe brukt, samt erstatninger til engangsartikler og mer bærekraftige forbruksvarer.

Jubel
- Vi jublet da vi fikk beskjeden om at vi hadde vunnet POPPOPP-lokalene i Glasmagasinet, forteller Marthe-Maren Nygaard i Tise Basics. Det er hun og Emma Lillemo som sammen driver nettbutikken. Vi ønsker å gjøre det enkelt å kunne ta grønne valg når det kommer til produkter man ikke typisk ønsker eller kan kjøpe brukt. Vi mener at vi sammen kan utgjøre en forskjell ved at vi alle kan bidra med små grønne valg. Vi har aldri hatt muligheten til å ha et fysisk utsalg, til tross for at vi har fått forespørsler om dette fra kundene våre. Det er derfor midt i blinken for oss å få denne muligheten!

Nytenkende aktør

– Det er med stor glede vi kan ønske Tise Basics velkommen i POPPOPP-lokalene i Glasmagasinet, forteller Aanerud Hamre. Vinneren er en spennende og nytenkende aktør med fokus på gode alternativer for fremtiden. Vi har allerede flere leietakere som fokuserer ekstra på bærekraft, så nå gleder vi oss til Tise Basics flytter inn mandag 27.september.

Kontaktperson Tise Basics:

Marthe-Maren Nygaard, Product & Logistics Manager

Tel: 46 90 81 30

E-post: marthe-maren@tise.com                                           

Kontaktperson KLP Eiendom:

Kjersti Aanerud Hamre, utleiesjef

Tel: 92 48 55 55

E-post: kaah@klp.no

Bilder

Om KLP

KLP
KLP
Postboks 400 Sentrum
0103 Oslo

55 54 85 00http://www.klp.no

KLP er Norges største pensjonsselskap. Cirka 900.000 yrkesaktive og pensjonister har pensjonen sin i KLP. Selskapet eies av kommuner, fylkeskommuner, helseforetak og bedrifter som gir sine ansatte offentlig tjenestepensjon. I KLP er det å tenke samfunn, miljø og ansvarlige investeringer en del av den daglige driften.

Følg pressemeldinger fra KLP

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra KLP på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra KLP

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom