TV 2

Tina Stiegler nytt styremedlem i TV 2

Del

TV 2 fyller et ledig sete i styrerommet når Tina Stiegler, konserndirektør i Umoe, nå tar plass i TV 2-styret. Med lang erfaring fra ulike roller i Schibsted, og leder – og styreerfaring fra en rekke virksomheter i stor omstilling, tilfører Stiegler relevant og viktig kompetanse inn i styret i TV 2.

Tina Stiegler - Nytt styremedlem i TV 2
Tina Stiegler - Nytt styremedlem i TV 2

- Jeg er glad for at Tina Stiegler har takket ja til å gå inn som nytt styremedlem i TV 2. Tina har lang og omfattende erfaring som leder i medieverdenen, og jeg er sikker på at Tina vil bidra godt til den videre utviklingen av TV 2, sier styreleder, Hans J. Carstensen.

Tina Stiegler har de siste to årene vært konserndirektør i Umoe med ansvar for Umoes restaurantvirksomhet. Hun har over 18 år bak seg i Schibsted, hvor hun blant annet var Head of Next Media og COO for Schibsteds norske virksomheter, og spilte en viktig rolle i selskapets digitale utvikling. I tillegg har Stiegler omfattende styreerfaring fra selskaper som Posten Norge, Santander Consumer Bank, FINN, samt en rekke mediehus og digitale nyhetstjenester.

 - I en situasjon der TV 2s oppdrag og samfunnsrolle kanskje er viktigere enn noen gang, var dette er en forespørsel jeg ikke kunne si nei til. Jeg håper å bidra til å skape vekst og navigere godt i et krevende mediemarked, og gleder meg stort til å bli bedre kjent med TV 2s kompetente organisasjon, sier Stiegler.

Styret i TV 2 består dermed av

  • Hans Jacob Carstensen
  • Rikke Crosby
  • Claus Sonberg
  • Tina Stiegler
  • Stein Akre (representant fra ansatte)
  • Trond Solvang (representant fra ansatte)
  • Svein Henning Skaga (representant fra ansatte)

For ytterligere informasjon eller kommentarer, kontakt:

Kommunikasjonssjef i TV 2: Tor-Martin Torbergsen på tlf. 454 69 806
Påtroppende styremedlem Tina Stiegler på tlf. 915 63 504.

Kontakter

Bilder

Tina Stiegler - Nytt styremedlem i TV 2
Tina Stiegler - Nytt styremedlem i TV 2
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er et av Norges største kommersielle mediehus. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

Slik blir «Allsang på grensen»-sommeren på TV 23.6.2021 13:30:00 CEST | Pressemelding

24. juni fyres årets «Allsang på grensen»-sesong i gang på TV 2. Det er duket for en stjernespekket sommer når det populære programmet i år markerer sin 15. sesong. Nå er artistlista klar, og i premieren er det Sissel Kyrkjebø, Kurt Nilsen, Ulrikke Brandstorp, Marcus & Martinus og deres søster eMMa som skal lede an i allsangen på Fredriksten festning i Halden - i tillegg til at statsministeren har meldt sin ankomst.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom