Time2Staff

Time2Staff arrangerer digitalt jobbtreff!

Del

Vi ser alltid etter nye Time2Staff venner, derfor inviterer vi inn til digitalt jobbtreff med vår CEO Kristoffer Hagenes og HR Manager Emelie Randleff. Torsdag klokken 14:00-14:30 er vi LIVE. Se linken lengre nede for påmelding.

Time2Staff sitt jobbtreff er perfekt for deg som:
- Har spørsmål til oss om Time2Staff.
- Lurer på hvordan det fungerer.
- Vurderer å blir med i Time2Staff.

I Jobbtreffet går vi gjennom praktiske detaljer, planer fremover og åpner for spørsmål dere har til oss direkte.

Ses vi i morgen kl 14?LINK TIL PÅMELDING!


PS! Morgendagens jobbtreff er på norsk.
Vi kommer tilbake til jobbtreff på engelsk senere.

For å se denne videoen, må du gi ditt samtykke øverst på denne siden.Video for ansatteVideokanal

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Time2Staff

Time2Staff
Time2Staff
Lien 79
5057 Bergen

+4755903020http://www.time2staff.com

Time2Staff er en unik digital plattform som knytter arbeidsgivere sammen med arbeidssøkere. Hos oss kan kundene våre leie inn personell på timen, når de vil og når de vil. Behov for faste ansatte? Lei inn i noen timer for å prøve ut, og ansett helt kostnadsfritt når du selv ønsker. Time2Staff fjerner det fordyrende mellomleddet et bemanning og rekrutteringsselskap er. Gjennom digitale opplæringskurs og en unik stjernerangering skal vi tilby kvalitet. Vi tar kun betalt en fast timepris på utleie.

Grunderne bak Time2Staff er selskapene Aktiv Serviceutleie AS og Kokke & Serveringstjenester AS som er veletablerte i Oslo og Bergen innen rekruttering og utleie til HORECA. Alt basert på en visjon om å revolusjonere bemanningsbransjen med en helautomatisert app for å få tak i ekstra personell på en rask og enkel måte.Time2Staff starter driften sin mot HORECA (Hotell, restaurant og cateringbransjen) i Norge, men vil utvide mot nye bransjer og land med sitt unike konsept.

Vi er støttet av Innovasjon Norge og vi er medlem i NHO.
I Juni 2021 hentet vi 3,4 millioner av 125 nye eiere i folkefinansieringskampanje hos Dealflow.

Følg pressemeldinger fra Time2Staff

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Time2Staff på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Time2Staff

Suksessen fra serveringsbransjen utvider til butikk og dagligvare!5.11.2021 10:00:00 CET | Pressemelding

Time2Staff har lansert en digital plattform i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen med stor suksess. I oppstarten leverte vi personell til hotell, restaurant og catering, men nå utvider vi til butikk og dagligvarebransjen. Hos oss kan du enkelt legge ut ekstravakter, som våre brukere blir pushvarslet, basert på geolokasjon. Gjennom digitale opplæringskurs og en unik stjernerangering skal vi tilby personell med kvalitet. Last ned Time2Staff appen i dag!

Servitører, kokker og bartendere i kø for å jobbe i Trondheim!5.11.2021 09:00:00 CET | Aktuelt

Time2Staff har lansert en digital plattform i Oslo, Bergen og Trondheim med stor suksess. Tusenvis av ledige servitører og kokker er klare til å jobbe. Hos oss kan du enkelt legge ut ekstravakter, som våre ansatte blir varslet om basert på geolokasjon. Gjennom digitale opplæringskurs og en unik stjernerangering skal vi tilby personell med kvalitet. Vi tar kun betalt en fast timepris på utleie. Last ned Time2Staff appen i dag!

Vi er i full gang med å løse personalmangelen, nå lanserer vi i Stavanger!1.11.2021 14:50:43 CET | Pressemelding

Time2Staff har lansert en digital plattform i Oslo, Trondheim og Bergen med stor suksess. 15.November kommer vi til Stavanger! Hos oss kan arbeidsgivere i HORECA enkelt legge ut ekstravakter, som våre ansatte blir varslet om basert på geolokasjon. Gjennom digitale opplæringskurs og en unik stjernerangering tilbyr vi personell med kvalitet. Time2Staff er en app som gjør det enklere for bedrifter å hente inn bemanning, samtidig som det forenkler veien ut i arbeidslivet for de som ønsker fast jobb.

Trenger du servitører eller annet personell i Trondheim?28.9.2021 22:57:36 CEST | Aktuelt

Time2Staff har lansert en digital plattform i Oslo og Bergen med stor suksess. 1.Oktober lanserer vi i Trondheim, allerede nå har vi flere hundretalls klare til å jobbe! Besøk oss på "MENY" 29-30.September. (E.C Dahls Bryggeri fra kl 10-15:00) I Time2Staff kan du enkelt legge ut dine ekstravakter, som våre ansatte blir varslet om basert på geolokasjon. Gjennom digitale opplæringskurs og en unik stjernerangering skal vi tilby personell med kvalitet. Vi tar kun betalt en fast timepris pr time. Last ned Time2Staff appen i dag!

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom