AF Gruppen

Tildelt samspillskontrakt på nytt kulturkvartal for Vestby kommune

Del

AF Gruppen er av Vestby kommune innstilt som samspillsentreprenør for nytt kulturkvartal i Vestby kommune.

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

Kontrakten består av utvikling og prosjektering av nytt kulturkvartal, riving av eksisterende bygg samt oppføring av nytt kulturhus. Kulturhuset har et antatt areal på rundt 8000 m2 BTA fordelt på kultur- og kontorarealer. Estimert kontraktsverdi 248 MNOK eks mva. Oppstart for kontraktsperioden er juli 2019 og forventet overlevering skjer i årsskiftet 2021/2022.

- Vi er svært tilfreds med denne tildelingen på et veldig interessant samspillsprosjekt. Vår byggvirksomhet i Østfold har jobbet systematisk med å etablere større aktivitet i Follo-regionen. Vestby kulturkvartal er et viktig oppdrag som et ledd i denne strategien. Sammen med kunden ser vi fram til å realisere et fremtidsrettet bygg, sier Geir Flåta, konserndirektør Bygg i AF Gruppen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto
Last ned bilde
Kulturkvartalet Vestby (L2 Arkitekter)
Kulturkvartalet Vestby (L2 Arkitekter)
Last ned bilde

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern, formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft. Konsernet omsatte for 18,8 mrd kroner i 2018 og har i dag ca 4500 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Eiendom, Energi & Miljø, Offshore og Sverige. 

www.afgruppen.no

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom