Tilbaketrekning av Maarud Potetgull Salt & Pepper 250g

Del

Årsaken til tilbaketrekningen er at det har vært en hendelse i forbindelse med produksjon av Potetgull Salt & Pepper 250 g hvor en krattspissmus har vært i kontakt med produktet. En totalvurdering av hendelsen tilsier at det er avgrenset til én pose. Maarud velger allikevel å tilbakekalle alle produkter som ble produsert på samme tidspunkt. Best før datoen tilbaketrekningen gjelder er 21.06.2021.

Omfattende kvalitetskrav

Maarud beklager på det sterkeste. Det er viktig for oss å levere på våre strenge kvalitetskrav og i henhold til den kvaliteten forbrukerne forventer. Når vi ikke kan garantere det, har vi valgt å trekke denne enkeltproduksjonen fra markedet, sier kommunikasjonsansvarlig i Maarud, Cathrine Moksnes. Vi har strenge rutiner og omfattende tiltak for å forebygge slike hendelser, men det vil alltid være en viss risiko ved varetransport ut og inn av porter i produksjonslokalet. Vi vil ha en gjennomgang for å vurdere ytterligere tiltak i samarbeid med Rentokil og det lokale Mattilsynet.

Maarud kompenserer for produkt

De butikkene som produktene er distribuerte til er varslet og produktene med den aktuelle datoen vil bli fjernet fra hyllene. Maarud takker kjedene og butikkene for det fine samarbeidet med å sikre en god tilbaketrekking. I tillegg ber de alle som har kjøpt en slik pose om å sjekke best før datoen. Står det 21.06.2021 kan man kaste innholdet og sende posen til Maarud AS, Maarudvegen 130, 2114 Disenå. Maarud vil da kompensere for kjøpet.

Tilbaketrekningen gjelder

Maarud Potetgull Salg & Pepper, 250g pose merket med best før dato 21.06.2021.

Se vedlagt bilde.

Kontakter

Om Maarud AS

Maarud AS
Maarudvegen 130, 2114 Disenå
2114 Disenå

http://www.maarud.no

Følg saker fra Maarud AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Maarud AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.