Ringnes

Tilbakekalling av 33-centiliters glassflasker med Stella Artois

Del

Stella Artois og selskapets norske distributør Ringnes AS tilbakekaller utvalgte brett med 33 centilitersflasker med Stella Artois-øl med umiddelbar virkning, da det er oppdaget glasspartikler i enkelte flasker fra en bestemt produksjonsserie (se tabell under). Det er ikke meldt om noen hendelser i Norge.

Tilbakekallingen er begrenset i omfang til flasker fra én tredjepartsleverandør som produserer en liten andel Stella Artois-flasker på verdensbasis. Tilbakekallingen iverksettes for å sikre at flasker med potensielle feil blir fjernet fra markedet, og er et forebyggende tiltak for å ivareta sikkerheten til forbrukerne.

Tilbakekallingen gjelder et begrenset antall Stella Artois’ 24-pakninger med 33-centiliters flasker i Norge med best før-dato 28.02.19. Datokodene for produktet som tilbakekalles, er oppgitt i tabellen nedenfor. Tilbakekallingen gjelder ingen andre Stella Artois emballasjeformater, som bokser eller fat, og heller ikke flasker med andre datokoder.

Kunder som selger Stella Artois` varsles slik at de aktuelle flaskene fjernes fra utsalgssteder, som i Norge er begrenset til noen puber, restauranter, og vinmonopol. Dette arbeidet forventes fullført i løpet av kort tid.

Forbrukere som har 33-centiliters flasker med Stella Artois-øl med produksjonskodene oppgitt nedenfor, kan kontakte forbrukerkontakt@ringnes.no eller ringe på tlf22 06 95 00. Kodene står på baksideetiketten på flaskene og på siden eller bunnen på pappeskene for 24-pakningene med 33-centiliters flasker. Det anbefales at innholdet fra produkter fra den aktuelle batchen helles ut. Forbrukere har rett på kompensasjon.

Oversikt over datokoder:

Land

Best før-datoer

Produksjonskode

Tidsstempel

Norge

28.02.19

52

14:00-23:59

Kontakter

For mer informasjon, kontakt:

Louise Fernley, External Communications, AB InBev – louise.fernley@ab-inbev.com / +44(0)7961406684

Nicolay Bruusgaard, Kommunikasjonssjef, Ringnes AS – nicolay.bruusgaard@ringnes.no / +4790084257

Bilder

Lenker

Om Ringnes

Ringnes
Ringnes
Thorvald Meyersgate 2
0555 Oslo

22 06 95 00http://www.ringnes.no

Ringnes AS er Norges største bryggeriselskap med ca. 1100 medarbeidere. Selskapet eies av Carlsberg Group, som er verdens tredje største bryggerikonsern. Vi leverer øl, brus og vann til hele det norske drikkemarkedet og vi er stolte av våre mange sterke merkevarer!

Følg saker fra Ringnes

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ringnes på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ringnes

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom