Coop Norge

Tilbakekaller Middelhavssalat

Del

Coop kaller tilbake Coop Middelhavssalat etter at det er påvist høye mikrobiologiske verdier i salaten. Produktet er sperret og fjernet fra butikkhyllene.

De høye verdiene ble avdekket i en rutinekontroll, og det aller meste av varene ble stoppet før de kom ut til butikkene. Salaten ble produsert mandag og sendt ut til butikkene tirsdag denne uken.

- Vi kan ikke utelukke at noen produkter er kjøpt av kunder, og vi ønsker derfor å gå ut med en tilbakekalling. Kunder som har produktene kan levere dem tilbake i butikk og få igjen pengene sine eller nytt produkt, sier kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop Norge.

Tilbakekallingen gjelder Coop Middelhavssalat:

Best før dato: 14.09.2022
Batch: 100129696

Kontakter

Bilder

Om Coop Norge

Coop Norge
Coop Norge
Østre Aker vei 264
0915 Oslo

https://www.coop.no

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1 250 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken. I tillegg driver Coop ca. 120 byggevarehus i kjedene Obs BYGG og Coop Byggmix. Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i deres lokale samvirkelag. Coop har i dag over 2 millioner medeiere. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge som administrerer og drifter alle fellesoppgaver for lagene.

Følg pressemeldinger fra Coop Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coop Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Coop Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom