Coop Norge

Tilbakekaller brokkolisalat

Del
Coop tilbakekaller Grill Perfekt Brokkolisalat. Årsaken er at produktet inneholder feil pose med dressing. Denne inneholder fisk og sulfitt, noe som ikke er merket på ingredienslisten til produktet. Produktene er nå fjernet fra butikk.
Coop Grill Perfekt Brokkolisalat
Coop Grill Perfekt Brokkolisalat

– Allergener skal være tydelig merket i ingredienslisten til produktet. Dessverre er det brukt feil innleggspose av dressing i salaten og vi tilbakekaller derfor produktet, sier Harald Kristiansen, kommunikasjonssjef i Coop Norge.

Det er kun forbundet helsefare ved å spise produktets dressing dersom man har allergi mot fisk eller sulfitt. Kunder som har kjøpt produktet og ønsker å returnere det, får selvsagt pengene tilbake.

Produktet det gjelder er Grill Perfekt Brokkolisalat:
Lot 100136134, Best før-dato 13.05.2023
Lot 100136155, Best før-dato 14.05.2023

Kontakter

Bilder

Coop Grill Perfekt Brokkolisalat
Coop Grill Perfekt Brokkolisalat
Last ned bilde

Om Coop Norge

Coop Norge
Coop Norge
Østre Aker vei 264
0915 Oslo

https://www.coop.no

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1 250 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken. I tillegg driver Coop ca. 120 byggevarehus i kjedene Obs BYGG og Coop Byggmix. Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i deres lokale samvirkelag. Coop har i dag over 2 millioner medeiere. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge som administrerer og drifter alle fellesoppgaver for lagene.