LO Stat

Til redaksjonen - LO Stats Kartellkonferanse 2021

Del

LO Stat følger opp tradisjonen og inviterer til vår tradisjonelle Kartellkonferanse. I år med innledere som Jonas Gahr Støre, Peggy Hessen Følsvik, Mariana Mazzucato, Anders Opedal, Tonje Brenna og Bjørn Arild Gram.

Arrangementet går av stabelen på Pers hotell på Gol i tidsrommet 24.-25.november -2021, med oppstart 24. november klokka 0900. I år arrangeres konferansen i forbindelse med LO Stats representantskap (vårt landsmøte), som gjennomføres 23. og 26. november, som også kan følges av de som ønsker det.

Detaljene finner dere i vedlagte program (Pdf) eller på lostat.no

Vi ber om at påmelding med navn/redaksjon og konkret angivelse av varighet på opphold (antall overnattinger) meddeles oss raskest mulig – og senest innen fredag 12. november til stein.syrstad@lostat.no. Romkapasiteten på Pers er svært presset under denne konferansen, så vi oppfordrer dere til å ikke vente helt til fristen før påmelding.

Døgnprisen på Pers er kr. 1.775,-. Den gjøres opp av den enkelte ved utsjekk. Prisen inkluderer overnatting og alle måltider. Vi inviterer også til det tradisjonelle julebordet onsdag 24. november.

Vi i LO Stat er innstilt på å leve opp til målsettingen om at Kartellkonferansen skal være matnyttig og innholdsrik, med en sosial innpakning. Det er lagt opp til gode arbeidsforhold for pressen, med trådløse soner over hele hotellet, også på de fleste rommene.

Med vennlig hilsen

Kristian Brustad, 46661639 og Stein Syrstad, 90689882

kommunikasjonsansvarlige i LO Stat

Dokumenter

Lenker

Om LO Stat

LO Stat
Møllergt. 10
0179 Oslo

23 06 83 00http://www.lostat.no

LO Stat jobber for et seriøst, trygt og godt arbeidsliv for alle. LO Stat er en samlende kraft i staten og Spekter, med 19 LO-forbund og 100.000 medlemmer i ryggen. LO Stat viktigste oppgave er å forhandle lønn og rettigheter på vegne av forbundenes medlemmer i staten og Spekter. Vedtektene sier at LO Stats skal «virke for medlemmenes faglige, sosiale og økonomiske fellesinteresser». LO Stat skal dermed forsvare forbund og medlemmers interesser og rettigheter på alle plan. 

Følg pressemeldinger fra LO Stat

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra LO Stat på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra LO Stat

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom