Tieto

Tieto rangert blant verdens 25 fremste selskaper innen likestilling

Del

Tieto er rangert blant de 25 beste selskapene i Equileaps globale likestillingsrangering for 2018. Rangeringen inkluderer over 3 000 selskaper i 23 land, og målingen er basert på 19 kriterier for likestilling. Tieto er det høyest rangerte teknologiselskapet på rangeringen.

Den ideelle organisasjonen Equileap har nylig publisert resultatene fra deres andre tverrsektorielle rangering. Rangeringen er en vurdering av hvordan selskaper med en markedsverdi over 2 milliarder dollar tilbyr like muligheter til begge kjønn. Rangeringen inkluderer alle sektorer og land.

- Likestilling på arbeidsplassen er en av Tietos kjerneverdier og noe vi har som en strategisk prioritet. En mangfoldig arbeidsstyrke og inkluderende arbeidskultur er forutsetninger for at medarbeidere skal trives, noe som er kritisk viktig for å fremme nyskaping, kreativitet og tillit – og for å holde oss konkurransedyktige som arbeidsgiver og forretningspartner, sier Tord Johnsen, HR-direktør i Tieto Norge.

I 2017 var Tieto det første IT-selskapet i verden til å motta sertifiseringen for likestilling fra EDGE, den ledende globale vurderingsmetodikken og forretningssertifiseringsstandarden for likestilling. Tieto var det første IT-selskapet i verden som mottok sertifiseringen.

Les hele Equileap-rapporten her: https://equileap.org/wp-content/uploads/2018/10/Equileap-Gender-Equality-Global-Report-and-Ranking-2018.pdf

Nøkkelord

Kontakter

Om Tieto

Tieto
Postboks 684 Skøyen
0214 OSLO

21 70 60 00http://www.tieto.com

Tieto har som mål å gripe de betydelige mulighetene som oppstår i en stadig mer datadrevet verden, og omdanne disse til varige verdier for mennesker, næringsliv og samfunn. Vi skal bli kundenes førstevalg for virksomhetsfornyelse ved å kombinere våre styrker innen programvare og tjenester med en sterk drivkraft for utvikling av økosystemer og kontinuerlig innovasjon med partnere. 

Følg pressemeldinger fra Tieto

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Tieto på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Tieto

Prosjektet "Fremtidens klasserom" tester ut ansiktsgjenkjenning ved svensk videregående skole15.1.2019 09:39:15 CET | Pressemelding

Hvordan kan AI og ny teknologi redusere lærernes administrative oppgaver i klasserommet? I et pilotprosjekt gjennomført av det nordiske programvare- og tjenesteselskapet Tieto i samarbeid med Anderstorp videregående skole i Skellefteå i Sverige, er det testet ut automatisk elevregistrering gjennom tagger, mobilapper og ansiktsgjenkjenning. Reaksjonene har vært positive, både fra elever og lærere.

Ny nordisk studie viser at etablerte selskaper fremmer digital transformasjon mer enn digitale start-ups15.11.2018 08:56:55 CET | Pressemelding

Den digitale transformasjonen i Norden er ikke primært drevet av start-ups som utfordrer markedet over natten, men av etablerte industriaktører som endrer sine eksisterende virksomheter. Disruptiv innovasjon kommer i økende grad fra selskaper som allerede har en sterk markedsposisjon, eksisterende kundebase, et velfungerende økosystem av partnere og sterk merkevare. Dette er blant de viktigste funnene i den nye studien: Towards a data-driven future, utført av IDC på oppdrag av Tieto.

Tieto øker forpliktelsen til etisk bruk av AI17.10.2018 13:50:44 CEST | Pressemelding

Tieto forsterker sin forpliktelse til å fremme etisk og ansvarlig utvikling og bruk av kunstig intelligens (AI). På Aftenpostens teknologikonferanse i Oslo offentliggjorde Christian Guttmann fra Tieto at selskapet introduserer etiske retningslinjer for bruk av AI og sertifisering av sine medarbeidere, samt at de introduserer nye stillinger på området. Disse tiltakene er del av et langsiktig arbeid for å fremme etisk bruk av AI i selskapets produkt- og tjenesteutvikling.