TV 2

Tidenes UEFA Champions League-finale på TV 2

Del

Det blir en historisk satsing når TV 2 viser direkte og eksklusivt fra UEFA Champions League-finalen mellom Liverpool og Real Madrid.

– Dette er en drømmefinale for alle som er glade i fotball og spektakulære sportsopplevelser. Vi tar mål av oss å skape tidenes fotballfest på TV 2 når Liverpool og Real Madrid møtes til Champions League-finale. Aldri har vi satset mer på en kamp enn vi gjør på finalen lørdag, sier TV 2s sportsredaktør Vegard Jansen Hagen.

Oppvarmingen til kampen starter grytidlig lørdag på TV 2 Nyhetskanalen og tv2.no, og klokken 19.00, to timer før avspark på Stade de France, starter finalesendingen på TV 2 og TV 2 Play.

– Vi er på plass i Liverpool, Madrid og Paris og tar tempen på stemningen. I tillegg er vi på den store supporterfesten på Colosseum kino i Oslo og på spillerhotellet til det norske landslaget med Ståle Solbakken & co. Vi kunne ikke bedt om en bedre ramme rundt en finale når to av Europas kolosser barker sammen om det gjeveste trofeet i klubbfotball. Det forplikter, og vi mobiliserer som aldri før, sier sportsredaktøren.

I finalesendingen lørdag 28. mai starter nedtelling til kampen klokken 19.00, og frem til avspark klokken 21.00 blir det stemningsrapporter, reportasjer, intervjuer, analyser, konkurranser, historiske tilbakeblikk og lidenskapelig fotballsnakk.

I Paris er Robbie Fowler ringside for TV 2 sammen med Jan-Henrik Børslid og Erik Thorstvedt under finalen.

– Dette er en kamp mellom europeiske storheter. Real Madrid er kanskje mer uthvilt og har slått ut den ene storheten etter den andre, men Liverpool er inne i en god stim. Jeg ser virkelig frem til å tilbringe denne storkampen sammen med TV 2s seere, sier Liverpool-legenden Robbie Fowler.


To giganter møtes
– Champions League-finalen i Paris står mellom to av gigantene i europeisk fotball. Real Madrid er kongene av Europa med hele 13 triumfer i den gjeveste cupen, mens Liverpool er Englands mest suksessrike lag i denne turneringen med sine seks titler, sier Øyvind Alsaker, som kommenterer finalen.

– Dette er to lag som aldri gir seg, som er berømte for sine «comebacks». Dermed er det all grunn til å tro at finalen følger i samme spor som disse lagenes vei til Paris; Dramatikk helt til fløyta går for full tid. Det er bare å glede seg!, sier Alsaker.


Slik blir finalesendingen:

I studio i Bergen er Ingrid Halstensen programleder og har med seg fotballekspertene Petter Myhre, Morten Langli, Simen Stamsø-Møller og Trevor Morley. 

Jan-Henrik Børslid er på plass i Paris, og fra sidelinjen på Stade de France har han med seg Liverpool-legende Robbie Fowler, reporter Arilas Berg Ould-Saada – som kommer rett fra Madrid – og TV 2s fotballekspert Erik Thorstvedt.

Kommentatorer er Øyvind Alsaker og fotballekspert Jesper Mathisen.

Det blir live-oppdatering fra festen og stemningen i både Liverpool og Madrid, signert Andreas Borge og Endre Olav Osnes, som er på plass i hver sin by.


Sendeplan lørdag 28. mai på TV 2 og TV 2 Play:

19.00: UEFA Champions League-studio
Reportasjer, intervjuer og stemningsrapporter fra lagenes hjembyer og direkte fra Paris.

20.50: UEFA Champions League-finale
Direkte fra Stade de France, Liverpool - Real Madrid. Kommentatorer: Øyvind Alsaker og Jesper Marthinsen.

23.00: UEFA Champions League-studio
Intervjuer og reaksjoner etter kampslutt.

Nøkkelord

Kontakter

Håvard SolemSenior PR- og medierådgiver

Pressekontakt for Allsang på grensen, Drags, Farmen, Farmen kjendis, Gullruten, Korps United, The Voice, TV 2 Sporten, TV 2s høstlansering.

Tel:+47 934 35 922havard.solem@tv2.no

Nina EnghPR- og medierådgiver

Skal vi danse, Bloggerne, Funkyfam, Fighterhjerte, Den beste Funkytwin, I fyr og flamme, Martine vil ha jobb og Hodejegerne.

Tel:+47 916 05 816nina.engh@tv2.no

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom