Frende Forsikring

Ti nye banker vil samarbeide med Frende

Del

Ti tidligere Eika-banker har inngått en intensjonsavtale om fremtidig eierskap og samarbeid med Frende.

De ti bankene kommer i tillegg til de 15 solide sparebankene og tre brannkassene fra Varig, som eier og distribuerer for Frende.

Formålet med intensjonsavtalen er å avklare om det er grunnlag for å inngå en langsiktig avtale mellom LOKALBANK og Frende om distribusjon og eierskap.

Det nye banksamarbeidet LOKALBANK består av Askim & Spydeberg Sparebank, Drangedal Sparebank, Nidaros Sparebank, Selbu Sparebank, Sparebank 68 Grader NORD, Sparebanken DIN, Stadsbygd Sparebank, Tolga-Os Sparebank, Ørland Sparebank, og Aasen Sparebank.

I januar 2018 gikk bankene til oppsigelse av avtalen med Eika-gruppen og Eika Forsikring. LOKALBANK har vurdert nye strategiske partnere innen distribusjon av forsikring til egne bankkunder og mener Frende kan være en slik mulig partner.

- Dette er uten tvil en unik og veldig spennende mulighet som passer perfekt inn i Frendes strategi, sier Erik Bjordal, salgs- og markedsdirektør i Frende.

Både LOKALBANK og dagens Frende-eiere har sterkt lokalt engasjement, høy forsikringskompetanse og forretningsstrategi basert på lokal rådgiving og tilstedeværelse, kombinert med gode digitale støttefunksjoner.

Nøkkelord

Kontakter

Bjørn Asle Hynne, styreleder LOKALBANK, 977 20 885

Bilder

Last ned bilde
Erik Bjordal er salgs- og markedsdirektør i Frende, og har ledet forhandlingene med LOKALBANK.
Erik Bjordal er salgs- og markedsdirektør i Frende, og har ledet forhandlingene med LOKALBANK.
Last ned bilde

Om Frende Forsikring

Frende Forsikring
Frende Forsikring
Jonsvollsgaten 2
5011 Bergen

55 15 36 00https://www.frende.no

Frende Forsikring har Norges mest fornøyde forsikringskunder og det beste skadeoppgjøret (EPSI 2019). Vi bryr oss litt ekstra om deg, ditt og dine! 

Helnorske Frende eies av 15 lokale sparebanker og har rådgivere landet rundt. Vi har nær 300 ansatte ved hovedkontoret i Bergen, og over 270.000 privat- og bedriftskunder med forsikringsløsninger innen skadeforsikring og livsforsikring.

Følg saker fra Frende Forsikring

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Frende Forsikring på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Frende Forsikring

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom