Thon HotelsThon Hotels

Thon Hotels utvider i Norge med nytt partnerhotell i Vesterålen

Del

Thon Partner Hotel Sortland i Vesterålen er nytt partnersamarbeid for Thon Hotels fra 1. mars 2023.

Thon Partner Hotel Sortland fra 1. mars 2023. Fotograf: Torbjørn Jentoftsen
Thon Partner Hotel Sortland fra 1. mars 2023. Fotograf: Torbjørn Jentoftsen

Det nye partnerhotellet åpner 1. mars 2023 og ligger på Sortland i hjertet av Vesterålen og Lofoten. Hotellet tilbyr både kurs/konferanse og tar imot ferie- og fritidsgjester. Det har 46 standard- og 20 superiorrom. Man kan også booke seg inn på «Gammelstua», et ekte fiskebondehus opprinnelig bygd i Vefsn i 1850 og fullt restaurert.

- At Thon Hotels nå åpner nytt partnerhotell i Vesterålen, er en kjempegod nyhet til gjester som vil oppleve vakker natur i kombinasjon med rik kulturhistorie. Partnerskap er en viktig del av vekststrategien vår i Thon Hotels, sier Morten Thorvaldsen, som er konserndirektør for Thon Hotels.

Hotellets historie strekker seg tilbake til 1908, og det var på Sortland Hotell Knut Hamsun skrev sin berømte bok Den siste glæde i 1911-12. Hotellet har egen Hamsun-foaje med blant annet byste av Knut Hamsun laget av Nico Widerberg.
Hotellet huser også Saabyes Bibliotek, der du kan finne alle verk utgitt av forfatteren Lars Saabye Christensen.

På det nye partnerhotellet kan man spise på restauranten Sult Grillhouse, og det finnes gratis parkering.

- Vi ser lyst på fremtiden og er veldig glade for at Sortland Hotell blir et Thon Partner Hotel, sier Espen Jacobsen, medeier av Sortland Hotell.

Det nye partnerhotellet har adressen Vesterålsgata 59, 8400 Sortland, og åpner som Thon Partner Hotel fra 1. mars 2023.

Som Thon Partner kan gjester bestille hotellrom på nettsiden thonhotels.no og i mobilappen til Thon Hotels. Det er samme konsept og frokost som Thon Hotels og hotellet vil også inngå i lojalitetsprogrammet til Thon Hotels.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Thon Partner Hotel Sortland fra 1. mars 2023. Fotograf: Torbjørn Jentoftsen
Thon Partner Hotel Sortland fra 1. mars 2023. Fotograf: Torbjørn Jentoftsen
Last ned bilde

Om Thon Hotels

Thon Hotels
Thon Hotels
Stenersgata 2A
0184 Oslo

+47 23 08 00 00https://www.thonhotels.no

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder, og er en del av Olav Thon Gruppen. I Norge finnes ca. 80 hoteller, 8 i Brussel og 1 i Rotterdam. Thon Hotels har over 2,6 millioner gjestedøgn i løpet av et år. 

Thon Hotels har gjennomgått en omfattende oppussing de siste årene. Thon-hotellene er blitt fargerike og har fått en lekker design. Bak oppussingen står Sissel Berdal Haga Thon, designansvarlig i Olav Thon Gruppen, og interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar.