Thon Hotels

Thon Hotels tok bronse i Twinings Best Breakfast

Del

Blant mer enn 400 hoteller tok Thon Hotel Rosenkrantz Oslo 3. plass i Twinings Best Breakfast-konkurransen 2019.

OSLOS BESTE FROKOST: Frokosttallerken, Thon Hotel Rosenkrantz Oslo. Foto: thonhotels.no
OSLOS BESTE FROKOST: Frokosttallerken, Thon Hotel Rosenkrantz Oslo. Foto: thonhotels.no

– Mat er et av våre satsningsområder. Det er derfor gledelig at vi hevder oss godt i årets Norges beste frokost-konkurranse. I Thon Hotels strekker vi oss langt for å gjøre en god dag enda bedre for gjestene våre. Vi gjør det vi kan for at våre besøkende skal starte dagen på best mulig vis. Gratulerer til Thon Hotel Rosenkrantz Oslo med tredjeplass i år, sier Morten Thorvaldsen som er konserndirektør for Thon Hotels. 

Takker frokostteamet
– Først og fremst vil jeg takke det som nå er et av Norges beste frokostteam. En fantastisk gjeng som står opp grytidlig hver morgen for å skape vår helt unike frokostopplevelse. En stor takk går også til alle våre gjester, sier hotelldirektør Christian Arnet.

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo feirer 5 årsjubileum i oktober. Helt fra åpningen har målet vært å ha en av de beste hotellfrokostene i Norge. I 2016 kom hotellet på 2. plass, og i 2018 og i 2019 ble de fylkesvinnere i Oslo, samt 3. plass i år.

– Frokosten på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo er mye mer enn bare hjemmelaget mat og personlig service. Vi leverer en unik opplevelse som spiller på alle sanser i en rolig og behagelig atmosfære. I år har vi utvidet tilbudet av frukt, grønnsaker, veganske retter og allergitilpassede produkter, og vi er meget bevisst på vår service. Vi ser også at bærekraft og matsvinn blir stadig viktigere for våre gjester, derfor vil kvalitet fremfor kvantitet alltid prege frokosten hos oss på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, sier Arnet.

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo og Brasserie Paleo åpnet dørene i 2014. Hotellet har 151 rom og suiter. Det har treningssenter og en elegant lounge i toppetasjen for hotellets gjester. Brasserie Paleo serverer frokost, lunsj og middag, og har egen vinbar. Restauranten er anbefalt av Guide Michelin 3 år på rad og er i tillegg anbefalt i White Guide Nordic

Det er designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga Thon, og interiørarkitekt MNIL, Trond Ramsøskar, som står bak interiør og design.

Les mer om frokosten til Thon Hotels her

Kontakter

Bilder

OSLOS BESTE FROKOST: Frokosttallerken, Thon Hotel Rosenkrantz Oslo. Foto: thonhotels.no
OSLOS BESTE FROKOST: Frokosttallerken, Thon Hotel Rosenkrantz Oslo. Foto: thonhotels.no
Last ned bilde

Om Thon Hotels

Thon Hotels
Stenersgata 2A
0184 Oslo

+47 23 08 00 00https://www.thonhotels.no

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder, og er en del av Olav Thon Gruppen. I Norge finnes ca. 70 hoteller, 8 i Brussel og 1 i Rotterdam. Thon Hotels har over 2,6 millioner gjestedøgn i løpet av et år. Vi er medlem av verdens største allianse av uavhengige hotellkjeder, Global Hotel Alliance (GHA).

Følg saker fra Thon Hotels

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Thon Hotels på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Thon Hotels

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom