Thon Hotels

Thon Hotels lanserer fordelsprogrammet THON+

Del

Thon DISCOVERY endrer navn til THON+ og får flere nye fordeler.

Morten Thorvaldsen, konsertdirektør i Thon Hotels
Morten Thorvaldsen, konsertdirektør i Thon Hotels

Thon Hotels har over 800 000 medlemmer i dag. Alle medlemmene blir automatisk med i det nye fordelsprogrammet, THON+. Medlemsnivå, bonuspoeng og tellende netter videreføres.

I tillegg vil medlemmer i THON+ tilbys en rekke ekstra fordeler – som for eksempel oppgraderinger, bonuspoeng, opplevelser og velkomstgaver sier Morten Thorvaldsen, konserndirektør i Thon Hotels.

Etter snart 10 års samarbeid med hotellkjeder verden over har vi høstet mye kunnskap og erfaring som vi tar med i utviklingen av vårt nye fordelsprogram THON+. Våre gjesters ønsker og forventninger og deres behov vil alltid stå sentralt hos oss i Thon Hotels.

Fordelsprogrammet THON+ skal være enkelt å forstå. Vi vil synliggjøre hva våre gjester får gjennom sitt medlemskap i THON+, samt sørge for personlig og spesialtilpassede opphold for våre gjester sier konserndirektør Thorvaldsen.

Alle medlemmer vil få informasjon om det nye lojalitetsprogrammet til Thon Hotels.

THON+ lanseres 16. november 2021.

Kontakter

Bilder

Morten Thorvaldsen, konsertdirektør i Thon Hotels
Morten Thorvaldsen, konsertdirektør i Thon Hotels
Last ned bilde

Om Thon Hotels

Thon Hotels
Thon Hotels
Stenersgata 2A
0184 Oslo

+47 23 08 00 00https://www.thonhotels.no

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder, og er en del av Olav Thon Gruppen. I Norge finnes ca. 80 hoteller, 8 i Brussel og 1 i Rotterdam. Thon Hotels har over 2,6 millioner gjestedøgn i løpet av et år. 

Thon Hotels har gjennomgått en omfattende oppussing de siste årene. Thon-hotellene er blitt fargerike og har fått en lekker design. Bak oppussingen står Sissel Berdal Haga Thon, designansvarlig i Olav Thon Gruppen, og interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar.