Thon Hotels

Thon Hotels gjenåpner ytterligere hoteller

Del

– I dag gjenåpner vi syv hoteller som ligger i sommerbyer, storbyer og på fjellet, sier konserndirektør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Morten Thorvaldsen, konserndirektør i Thon Hotels. Foto: Gry Traaen
Morten Thorvaldsen, konserndirektør i Thon Hotels. Foto: Gry Traaen

15. juni åpner følgende Thon-hoteller:
Thon Hotel Tønsberg Brygge
Thon Hotel Fosnavåg
Thon Hotel Skeikampen
Thon Hotel Nidaros i Trondheim
Thon Hotel Gyldenløve i Oslo
Thon Hotel Orion i Bergen
Thon Hotel Stavanger

– At nordmenn velger norgesferie er viktig for å få norsk reiseliv på rett vei igjen. Vi håper på flere rombestillinger nå som sommerferien nærmer seg. I dag åpner vi ytterligere hoteller i Tønsberg, Trondheim, Bergen, Fosnavåg, Stavanger, Oslo og på Skeikampen. Enten man vil feriere ved kysten, i byen eller til fjells så har vi hotellovernatting å tilby over hele Norge, sier Thorvaldsen.

Enkelte Thon-hoteller har vært midlertidig stengt på grunn av lavt belegg under koronakrisen.

– Det har vært en ekstraordinær og krevende tid for alle som er ansatt innen hotell, servering og reiselivsnæringen. Vi er opptatt av sikkerheten til både gjester og våre ansatte, og vi har gode rutiner for smittevern på plass. På grunn av koronasituasjonen gir vi også full fleksibilitet på bestillinger i sommer. Vi ønsker alle hjertelig velkommen til Norges beste hotellkjede, sier Morten Thorvaldsen.

Les også: Thon Hotels er Norges beste hotellkjede

Les også: Reiseruter i Norge

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Morten Thorvaldsen, konserndirektør i Thon Hotels. Foto: Gry Traaen
Morten Thorvaldsen, konserndirektør i Thon Hotels. Foto: Gry Traaen
Last ned bilde

Om Thon Hotels

Thon Hotels
Thon Hotels
Stenersgata 2A
0184 Oslo

+47 23 08 00 00https://www.thonhotels.no

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder, og er en del av Olav Thon Gruppen. I Norge finnes ca. 70 hoteller, 8 i Brussel og 1 i Rotterdam. Thon Hotels har over 2,6 millioner gjestedøgn i løpet av et år. Vi er medlem av verdens største allianse av uavhengige hotellkjeder, Global Hotel Alliance (GHA).

Thon Hotels har gjennomgått en omfattende oppussing de siste årene. Thon-hotellene er blitt fargerike og har fått en lekker design. Bak oppussingen står Sissel Berdal Haga Thon, designansvarlig i Olav Thon Gruppen, og interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar.