Thon Hotels

Thon Hotels gjenåpner flere hoteller i Oslo og Bergen

Del

– Etter en svært utfordrende og tøff tid for norsk reiseliv, er vi nå glad for å kunne gjenåpne syv Thon-hoteller i Oslo og ett i Bergen. Disse har vært midlertidig stengt på grunn av lavt belegg under koronakrisen, sier Morten Thorvaldsen.

Morten Thorvaldsen, konserndirektør for Thon Hotels.
Morten Thorvaldsen, konserndirektør for Thon Hotels.

Thon Hotels har opprettholdt et overnattingstilbud til de som har hatt behov for det gjennom koronakrisen, men enkelte hoteller har vært midlertidig stengt på grunn av lavt belegg og i byer hvor Thon Hotels har flere hoteller. 

Thon Hotels, som har ca. 10.300 rom fordelt på 73 hoteller i Norge, ser nå en positiv utvikling på bookinger.

De åtte hotellene i Oslo og Bergen gjenåpner 20. og 25. mai. Konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen, forteller at hotellkjeden har et stort fokus på smittevern og følger alle nasjonale anbefalinger fra helsemyndighetene.

– Koronakrisen førte til at all konferansevirksomhet stoppet opp og at de utenlandske turistene uteble. Nå satser vi på nordmenn som vil feriere i eget land, og Oslo og Bergen er attraktive destinasjoner både vår og sommer. Det er mange som trenger et avbrekk fra mye hjemmetid. Vi har strenge hygienetiltak på våre hoteller og det er god plass slik at gjester kan holde avstand fra andre. Vår prisbelønnede hotellfrokost serveres nå ved bordet og gjester kan velge fra en à la carte-meny.

Turist i eget land
– Norske turister vil ikke kunne erstatte belegget vi hadde før koronakrisen, men vil bidra til å hjelpe reiselivsnæringen i Norge som er den bransjen som er hardest rammet. Hotellovernattinger er også positivt for nærliggende lokale aktører og kan bidra til at norsk økonomi kan bli litt bedre i en krevende tid. Mer enn 175.000 personer er sysselsatt innen norsk reiselivsvirksomhet og vi håper at denne bransjen gradvis vil kunne komme tilbake, sier Thorvaldsen.

Permitterte i jobb igjen
– Våre medarbeidere gleder seg til å ta imot gjester igjen og yte den gode servicen som Thon Hotels er blitt kjent for. Mange av våre medarbeidere har dessverre blitt permittert den siste tiden. Det er positivt både for oss som arbeidsgiver og for norsk økonomi at vi kan tilby noen av dem jobb igjen. Vi vil fortløpende åpne flere hoteller som er midlertidig stengt dersom vi opplever økt interesse, sier Morten Thorvaldsen.

Hotell som gjenåpner 20. mai:
Thon Hotel Rosenkrantz Oslo
Thon Hotel Europa
Thon Hotel Cecil
Thon Hotel Terminus
Thon Hotel Astoria
Thon Hotel Rosenkrantz Bergen 

Hotell som gjenåpner 25. mai:
Thon Hotel Storo
Thon Hotel Oslofjord

Franchisehoteller som gjenåpner i mai er:
Thon Hotel Baronen (4. mai)
Thon Hotel Storgata (18. mai)
Thon Hotel Andrikken (25. mai)
Thon Hotel Narvik (25. mai)

Tips til Norgesferie i 2020

Liste over åpne Thon-hoteller

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Morten Thorvaldsen, konserndirektør for Thon Hotels.
Morten Thorvaldsen, konserndirektør for Thon Hotels.
Last ned bilde
Thon Hotel Rosenkrantz Bergen.
Thon Hotel Rosenkrantz Bergen.
Last ned bilde
Thon Hotel Rosenkrantz Oslo.
Thon Hotel Rosenkrantz Oslo.
Last ned bilde
Morten Thorvaldsen, konserndirektør for Thon Hotels.
Morten Thorvaldsen, konserndirektør for Thon Hotels.
Last ned bilde

Om Thon Hotels

Thon Hotels
Stenersgata 2A
0184 Oslo

+47 23 08 00 00https://www.thonhotels.no

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder, og er en del av Olav Thon Gruppen. I Norge finnes ca. 70 hoteller, 8 i Brussel og 1 i Rotterdam. Thon Hotels har over 2,6 millioner gjestedøgn i løpet av et år. Vi er medlem av verdens største allianse av uavhengige hotellkjeder, Global Hotel Alliance (GHA).

Thon Hotels har gjennomgått en omfattende oppussing de siste årene. Hotellene er blitt fargerike og har fått en lekker design. Bak oppussingen står Sissel Berdal Haga Thon, designansvarlig i Olav Thon Gruppen, og interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar.

Følg saker fra Thon Hotels

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Thon Hotels på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Thon Hotels

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom