Thon Hotels

Thon Hotels åpner nytt hotell

Del

1. august åpner Thon Hotel Verdal dørene.

Olav Thon. Foto: Gry Traaen
Olav Thon. Foto: Gry Traaen

Det nye hotellet har 40 rom og er tilknyttet kjøpesenteret AMFI Verdal.

Konsernsjef Olav Thon sier: 
– Jeg er veldig stolt av det vi har fått til i Verdal og gleder meg til å presentere hotellet og kjøpesenteret for våre gjester.

– Alle gjesterommene er nyoppusset med behagelige og flotte farger. Gjester som ønsker kan kjøpe en velsmakende frokost i den sjarmerende nye restauranten som er tilknyttet hotellet og kjøpesenteret. I løpet av høsten åpner hotellet også et konferansesenter, med gode møterom og selskapslokaler, sier konserndirektør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Konserndirektøren fremhever beliggenheten og viser til at Thon Hotel Verdal er et sentralt og komfortabelt valg for overnatting i området. Thon Hotel Verdal har adresse Jernbanegata 11.

Thon Hotels har også tre hoteller i Trondheim og Thon Hotel Backlund i Levanger.

Bak oppussingen av AMFI Verdal og Thon Hotel Verdal står designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga Thon, og interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar.

Les mer om Thon Hotel Verdal her

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Olav Thon. Foto: Gry Traaen
Olav Thon. Foto: Gry Traaen
Last ned bilde
Thon Hotels åpner et nytt hotell i Verdal 1. august. Foto: Thon Hotels
Thon Hotels åpner et nytt hotell i Verdal 1. august. Foto: Thon Hotels
Last ned bilde

Om Thon Hotels

Thon Hotels
Thon Hotels
Stenersgata 2A
0184 Oslo

+47 23 08 00 00https://www.thonhotels.no

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder, og er en del av Olav Thon Gruppen. I Norge finnes ca. 70 hoteller, 8 i Brussel og 1 i Rotterdam. Thon Hotels har over 2,6 millioner gjestedøgn i løpet av et år. Vi er medlem av verdens største allianse av uavhengige hotellkjeder, Global Hotel Alliance (GHA).

Thon Hotels har gjennomgått en omfattende oppussing de siste årene. Thon-hotellene er blitt fargerike og har fått en lekker design. Bak oppussingen står Sissel Berdal Haga Thon, designansvarlig i Olav Thon Gruppen, og interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar.