Thon Hotels

Thon Hotels åpner nytt hotell i Ålesund

Del

16. september åpner nye Thon Hotel Ålesund i Molovegen.

Konsernsjef Olav Thon. Foto: Gry Traaen
Konsernsjef Olav Thon. Foto: Gry Traaen

– Thon Hotel Ålesund har en fantastisk beliggenhet. Jeg gleder meg til å utvikle hotellet videre, sier konsernsjef Olav Thon.

– Det er stas å ønske vårt nye hotell i Ålesund velkommen inn i Thon Hotels-familien. Vi har dyktige medarbeidere som vi ønsker å ha med oss videre. Nåværende hotelldirektør, Silje Viken Skarlund, fortsetter i den samme stillingen som direktør, sier konserndirektør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Thon Hotel Ålesund har 150 gjesterom fordelt på 5 etasjer. Hotellet har en stor restaurant og en flott lobby med bar. Hotellet har også et godt treningsrom. Det er stor kapasitet for konferanser og det tilbys fire romslige saler.

– Ålesund er en vakker by. Thon Hotel Ålesund ligger vakkert til med havet rett utenfor. Utsikten fra hotellet er fantastisk. Alt Ålesund kan tilby ligger i nærheten, sier Thorvaldsen.

Tidligere hadde Thon Hotels et franchisehotell med samme navn i Ålesund. Dette gikk ut av kjeden i mai 2020.

Thon Hotel Ålesund er et deleid hotell i Olav Thon Gruppen. Hotellet var tidligere drevet av hotellkjeden Scandic Hotels.

Det nye Thon Hotel Ålesund har adresse Molovegen 6.

Les mer om nye Thon Hotel Ålesund her

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Konsernsjef Olav Thon. Foto: Gry Traaen
Konsernsjef Olav Thon. Foto: Gry Traaen
Last ned bilde
16. september åpner Thon Hotel Ålesund.
16. september åpner Thon Hotel Ålesund.
Last ned bilde

Om Thon Hotels

Thon Hotels
Thon Hotels
Stenersgata 2A
0184 Oslo

+47 23 08 00 00https://www.thonhotels.no

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder, og er en del av Olav Thon Gruppen. I Norge finnes ca. 70 hoteller, 8 i Brussel og 1 i Rotterdam. Thon Hotels har over 2,6 millioner gjestedøgn i løpet av et år. Vi er medlem av verdens største allianse av uavhengige hotellkjeder, Global Hotel Alliance (GHA).

Thon Hotels har gjennomgått en omfattende oppussing de siste årene. Thon-hotellene er blitt fargerike og har fått en lekker design. Bak oppussingen står Sissel Berdal Haga Thon, designansvarlig i Olav Thon Gruppen, og interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar.