Thon Hotels

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo åpner dørene

Del

Etter å ha vært midlertidig stengt er hotelldirektør Christian Arnet glad for å åpne Thon Hotel Rosenkrantz Oslo igjen 20. mai.

Christian Arnet er hotelldirektør ved Thon Hotel Rosenkrantz.
Christian Arnet er hotelldirektør ved Thon Hotel Rosenkrantz.

– Vi var et av de første Thon-hotellene som stengte som følge av lavt belegg under koronakrisen da forretningsreisende og konferansevirksomhet forsvant nærmest over natten. Nå gleder vi oss til å gjenåpne hotellet, og de ansatte er selvfølgelig ivrig etter å komme tilbake på jobb igjen, sier Christian Arnet.

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo har ligget øverst på Tripadvisors lister over de mest populære hotellene i Norge siden åpningen i 2014.

– Det er med stolthet jeg har merket meg at Thon Hotel Rosenkrantz har markert seg som et av de ledende hoteller i Oslo, med sin velkjente frokostservering i restaurant Paleo, og sitt eksklusive interiør. Det er en glede at vi nå kan gjenåpne hotellet og ønske gjestene velkommen, sier konsernsjef Olav Thon.

Denne uken tronet også Thon Hotels øverst i Norsk Kundebarometers bransjeliste over Norges beste hotellkjeder

– Vi gleder oss over hver eneste gjest, og det er klart at det er ekstra spesielt nå. Oslo er en populær destinasjon om sommeren, og vi ser heldigvis en positiv bookingtrend. Vi håper og tror at norsk reiseliv vil få en oppsving nå som nordmenn ferierer i eget land. Vi ser frem til å ønske norske turister velkommen til Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, og håper samtidig at vi også får tilbake våre forretningsreisende gjester, sier Arnet.

– De ansatte er veldig motivert, de gleder seg til å komme tilbake for å treffe både kollegaer og gjester. Thon Hotels har fullt fokus på smittevern og avstandsregler, som blir en naturlig del av vår hverdag, sier direktøren.

Thon Hotel Rosenkrantz er et moderne forretningshotell med fokus på eksellent service, unike matopplevelser og design. Hotellet har 151 rom og suiter, treningssenter og en egen lounge i toppetasjen for hotellets gjester.

Helt fra åpningen i 2014 har hotellet ligget helt i toppen på Tripadvisor. I 2017 og 2018 ble Thon Hotel Rosenkrantz kåret til Norges beste hotell i Tripadvisors Travellers Choice. I 2016, 2018 og 2019 ble hotellet fylkesvinner i Oslo i Twinings-kåringen av Norges beste hotellfrokost.

Les mer om hotellet her
Les mer om sikkerhet hos Thon Hotels

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Christian Arnet er hotelldirektør ved Thon Hotel Rosenkrantz.
Christian Arnet er hotelldirektør ved Thon Hotel Rosenkrantz.
Last ned bilde
GJENÅPNER: Thon Hotel Rosenkrantz Oslo er et prisbelønnet hotell med over 150 rom.
GJENÅPNER: Thon Hotel Rosenkrantz Oslo er et prisbelønnet hotell med over 150 rom.
Last ned bilde
Thon Hotel Rosenkrantz Oslo er kjent for sitt eksklusive interiør.
Thon Hotel Rosenkrantz Oslo er kjent for sitt eksklusive interiør.
Last ned bilde

Om Thon Hotels

Thon Hotels
Stenersgata 2A
0184 Oslo

+47 23 08 00 00https://www.thonhotels.no

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder, og er en del av Olav Thon Gruppen. I Norge finnes ca. 70 hoteller, 8 i Brussel og 1 i Rotterdam. Thon Hotels har over 2,6 millioner gjestedøgn i løpet av et år. Vi er medlem av verdens største allianse av uavhengige hotellkjeder, Global Hotel Alliance (GHA).

Thon Hotels har gjennomgått en omfattende oppussing de siste årene. Hotellene er blitt fargerike og har fått en lekker design. Bak oppussingen står Sissel Berdal Haga Thon, designansvarlig i Olav Thon Gruppen, og interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar.

Følg saker fra Thon Hotels

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Thon Hotels på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Thon Hotels

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom