Sony Music Norway

Thomas Hayes vil ikke kaste bort kjærlighet

Del

HAYES har med seg Lovespeake på singelen "Wasting Love" som slippes fredag 12. mars, på dagen ett år etter første lockdown.

Wasting Love artwork
Wasting Love artwork

Thomas Hayes aka HAYES skrev «Wasting Love» med Cate Downey og Tobago.
Låten er heldigvis ikke inspirert av egne opplevelser, men et stygt samlivsbrudd han var vitne til.

«Kjærlighet er en fantastisk og fornybar ressurs, men fake kjærlighet er giftig for alle som berøres.»

Den slippes på dagen 1 år etter første lockdown i Norge, da den «nye normalen» startet og avtalene i kalenderen sakte, men sikkert, ble endret til utsettelser og avlysninger.

«Det har vært utfordrende. Jeg vet jeg er heldig, heldigere enn mange, men jeg kjenner at det begynner å bli tøft på alle måter. Jeg merker for eksempel at jeg ikke helt greier å være entusiastisk over ting som vanligvis ville vært et høydepunkt. Som det å gi ut musikk. Det er noe i meg som forventer at dette slippet også skal kanselleres, at det er bortkastet energi å glede seg.»

Men ny musikk er aldri bortkastet.
Det gir alltid glede og finner alltid et publikum, særlig når det finnes en kjerne av livsvisdom bak, og den frontes av en av Norges aller beste vokalister; Alexander Pavelich aka Lovespeake.

«Alex hørte låta og ville gjerne gjøre vokalen, og det er jo rått for han løfter jo absolutt alt han gjør med den fantastiske stemmen sin. At han i tillegg er en topliner i verdensklasse ga en ekstra piff.»

Og det skader ikke å teame up med HAYES, som sin korte karriere til tross har over 12 millioner streams, samt adds på de største Spotify-listene og radiokanalene på samvittigheten.

Så ikke kast bort denne muligheten til å få litt ny inspirasjon og energi inn i spillelisten din når «Wasting Love» feat Lovespeake slippes fredag 12. mars.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Wasting Love artwork
Wasting Love artwork
Last ned bilde
HAYES (c) Truls Qvale
HAYES (c) Truls Qvale
Last ned bilde
HAYES (c) Truls Qvale
HAYES (c) Truls Qvale
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

3 x Spellemann-nominerte Musti slipper "mimi"16.4.2021 12:00:00 CEST | Pressemelding

20 år gamle Musti fra Tøyen har på flere måter blitt selve manifestasjonen på den neste generasjonen av norske rappere. De som tør å ta plass uten noen form for tilbakeholdenhet på ambisjonene, og som nekter å la seg sette i gammeldagse båser, enten det gjelder rapstil, opphav eller kjønn. I år, under ett år siden hennes artistdebut, er hun nominert til hele tre Spellemannpriser. I dag, dagen Spellemannprisen finner sted slipper hun passende nok låten «mimi», som står for «mama i made it».

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom