Trygg Trafikk

Therese Johaug er årets refleksdesigner

Del

Årets refleksdesigner for Trygg Trafikk er klar. Designteamet i merkevaren Johaug har sammen med skistjerna fra Dalsbygda laget reflekser med sporty, nordisk design.

Det er Trygg Trafikk og Fremtind Forsikring som står bak de populære designrefleksene. Hvert år lanserer de nye reflekser i samarbeid med noen av Norges mest kjente designere og kunstnere. I år tar Therese Johaug stafettpinnen etter blant annet Kygo, Pushwagner, Magne Furuholmen og Kari Traa.

– Jeg trener både på mørke morgener og kvelder, og vet hvor utrolig viktig det er med refleks. Det er den absolutt beste måten å gjøre seg synlig på, man blir sett på lang avstand, og jeg kan føle meg trygg under hele økta. Jeg håper årets refleksdesign og refleksdagen bidrar til at enda flere velger å bruke refleks hver dag, sier Therese Johaug.

Sporty og sprudlende – akkurat som designeren

Johaug henter mye inspirasjon fra naturen, noe designteamet har lagt vekt på. Tema for årets reflekskolleksjon er skogens diamant, konglen. Motivet går igjen i tre tidløse design, både i konkret og abstrakt form.

– Det er stas å lansere årets designreflekser, nå som høsten er her og kveldene har blitt mørkere. Vi synes det er ekstra kult at refleksene gjenspeiler designeren. Johaug-refleksene er både sporty og sprudlende, samtidig som de er tidløse og tydelig inspirert av norsk natur, sier Ingrid Trømborg, kommunikasjonssjef i Trygg Trafikk.

Refleksene kommer i fargene grønn, blå og lilla, med tidløst design som passer like godt til både barn og voksne.

Husk Refleksdagen 17. oktober!

Trygg Trafikk og Fremtind Forsikring jobber aktivt for å fremme viktigheten av refleksbruk. I år markeres Refleksdagen over hele landet torsdag 17. oktober. Målet er å få barn, ungdom og voksne til å bruke refleks og forhindre ulykker.

– Å gjøre seg synlig med refleks er den beste skadeforebyggingen du kan gjøre ute i høstmørket. Vi håper og tror at designsamarbeid med folkekjære og innflytelsesrike personer bidrar til bevissthet og øker viljen for å gjøre seg synlig i mørket, avslutter Therese Nielsen, skadeforebygger i Fremtind Forsikring.

Nøkkelord

Bilder

Last ned bilde
Therese Johaug, årets refleksdesigner
Therese Johaug, årets refleksdesigner
Last ned bilde
Årets refleksdesign henter inspirasjon fra naturen og skogens diamant konglen.
Årets refleksdesign henter inspirasjon fra naturen og skogens diamant konglen.
Last ned bilde
Therese Nielsen, skadeforebygger i Fremtind Forsikring
Therese Nielsen, skadeforebygger i Fremtind Forsikring
Last ned bilde
Ingrid Trømborg, Kommunikasjonssjef i Trygg Trafikk
Ingrid Trømborg, Kommunikasjonssjef i Trygg Trafikk
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Trygg Trafikk

Trygg Trafikk
Trygg Trafikk
Tullinsgate 2
0103 Oslo

22 40 40 40http://www.tryggtrafikk.no

Trygg Trafikk jobber for at færrest mulig skal omkomme eller bli hardt skadet i trafikken. Vi er tilstede i alle landets fylker. Trygg Trafikk er både samarbeidspartner og pådriver overfor myndigheter og bedrifter. Vi er også et bindeledd mellom frivillige aktører og myndigheter.

Følg saker fra Trygg Trafikk

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Trygg Trafikk på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Trygg Trafikk

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom