FOX Norge

The Walking Dead tar farvel med hovedkarakter etter ni sesonger

Del

Mandag 8. oktober kl. 22.00 starter en ny sesong av gigantsuksessen The Walking Dead på FOX. Det markerer også starten på slutten for Rick Grimes (Andrew Lincoln).

«The Walking Dead» har slått alle seerrekorder i USA, og i fjor var den klart størst blant seriene som vises på amerikansk kabel-TV.   

Mye er likevel nytt når serien straks returnerer med sin niende sesong.  

Der det i forrige sesong brøt ut full krig mot sadisten Negan, får nå Rick Grimes (Andrew Lincoln) og de andre overlevende en ny start.

Håp om en bedre verden

Første episode starter halvannet år etter at forrige episode sluttet, og vi ser hvordan en  sivilisasjon sakte, men sikkert bygger seg opp igjen.

Er det håp om å bygge en bedre verden etter alt som har skjedd?  

Vel, å leve sammen i fred viser seg fort å bli tøffere enn å kjempe sammen i krig.

Farene - både menneskeskapte og fra naturens side - er sjelden langt unna.

Ny showrunner

En av de mer dramatiske tingene som allerede er avslørt om sesong ni, er avskjeden til Rick Grimes (Andrew Lincoln), som har vært den viktigste figuren i historien siden starten.

Lincoln har ved flere anledninger snakket om at han ønsker mer tid med familien, og manusforfatterne har hatt god tid til å finne ut hvordan de skal skrive ham ut av serien.

Når The Walking Dead nå vender tilbake, er det også med ny sjefsprodusent i stolen - Angela Kang.  

Kang har skrevet over 20 episoder av serien siden 2011, inkludert flere av de mest kritikerroste episodene.  

Ta kontakt

The Walking Dead sesong ni har altså premiere mandag 8. oktober kl. 22.00 på FOX.  

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å omtale eller anmelde serien, eller ønsker tilgang på trailer eller annet materiell.  

Kontakter

Bilder

Lenker

Om FOX Norge

FOX Norge
FOX Norge
Karenslyst Allé 2
0214 Oslo

http://www.foxtv.no

FOX er verdens største underholdningskanal som når 255 millioner hjem i 127 land utenfor USA. I Norge er FOX tilgjengelig via Altibox, Canal Digital, NextGenTel, Get og RiksTV. Kanalen har introdusert en rekke nye og prisbelønte serier til det norske markedet, som The Walking Dead, American Horror Story, Wayward Pines og Outcast. FOX er tv-kanalen for deg som simpelthen elsker god underholdning, uansett kjønn og alder. Følg oss på Facebook

Følg saker fra FOX Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra FOX Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra FOX Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom