Bilder Nordic School of Photography

The Past and Future of Media med Bjarke Calvin

Del

Bilder Nordic School of Photography inviterer til høyaktuelt foredrag med MIT-fellow og Magnum in Motion-utvikler Bjarke Calvin, 09.mars kl.18:00.

Bjarke Calvin kommer til Bilder Nordic for å snakke om dagens digitale mediekultur og spår en fremtid der vår opplevelse av virkeligheten vil blandes sammen med en virtuell og utvidet virkelighet. I foredraget tar Bjarke oss med på en personlig reise fra tidlig journalistisk publisering til framveksten av sosiale medier og journalistikkens fall. Han vil trekke linjer som viser hvor vi er nå, og hvor vi er på vei i det nye tiåret. 

Jeg føler at min hovedoppgave er å bygge ting som kan hjelpe oss å opplyse hverandre. Vi er i en tid i menneskehetens historie der vi har muligheten til å gå inn i en ny periode med opplysning eller gå i motsatt retning, der vi bare degenererer til utryddelse. Jeg prøver å pushe oss i den første retningen.- Bjarke Calvin

Danske Bjarke Calvin har i flere tiår arbeidet med digital utvikling. Han har samarbeidet med institusjoner som MIT, Harvard, Builder og Magnum Photos, og er levende opptatt av den digitale utviklingen og medienes rolle i dette. Han er grunnleggeren av Duckling, en app som fokuserer på historiefortelling og presentasjon av arbeid i den mobile alderen.

Lurer du på hvordan fremtidens digitale mediekultur vil se ut - og er spent på hvordan vi vil forholde oss til den nye virtuelle virkeligheten, finnes mer informasjon og påmeldingsinfo her.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Bilder Nordic School of Photography

Bilder Nordic School of Photography
Bilder Nordic School of Photography
Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

24 14 66 80http://www.bildernordic.no

Bilder Nordic School of Photography er en fagskole i Oslo med seks ulike utdanninger innen foto, film og innholdsproduksjon. Skolen ble etablert i 2007, og har bygd opp et solid nettverk av anerkjente fotografer og bransjeaktører i inn- og utland. Blant skolens tidligere studenter finnes en rekke etablerte fotografer som har markert seg i konkurranser og utstillinger i inn- og utland.

Følg pressemeldinger fra Bilder Nordic School of Photography

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bilder Nordic School of Photography på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bilder Nordic School of Photography

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom