Sony Music Norway

The Dogs byr opp til dans

Del
Fredag 3. mars slipper The Dogs «I’m Done With Fucking, I Just Want To Dance» som er første single fra deres ellevte studioalbum.
I'm Done With Fucking, I Just Want To Dance artwork
I'm Done With Fucking, I Just Want To Dance artwork

«I’m Done With Fucking, I Just Want To Dance» fra The Dogs.
Tittelen sier ikke det meste. 
Den sier alt.

«Hvis det er noe med denne låta som er vanskelig å forstå for deg, så er det lite jeg kan gjøre for å hjelpe dessverre. 
Den har en lang tittel som forklarer HELE innholdet i teksten. 
Den har ingen "spennende" akkorder eller "utfordrende" rytmestrukturer. 
Vi har til og med lagt inn et lite pusterom i form av en bongosolo om ting fremdeles skulle være vrient. 
Sorry ass, men er det noe som helst med denne låta du ikke forstår er jeg redd du er tett. 
Potte tett. Tjukk i huet. Dum.»

Vokalist og tekstforfatter Kristopher Schau 

I juni slipper The Dogs albumet «Starvation», produsert av Chips Kiesbye. Albumet er, som forgjengeren «El Verdugo», spilt inn i Athletic Sound i Halden og det ryktes at det var noen magiske uker med pur entusiasme, glede og rock. Ryktene sier ikke noe om hvorvidt det ble noe særlig dansing. Men denne første smakebiten har altså en selvforklarende, om noe lang, tittel om å dekke fysiske primær og sekundærbehov  


Oslobandet The Dogs dekker langt på vei de fleste behov en rockefan har. Bandet består, i tillegg til Schau, av gitarist og låtskriver Mads Martinsen, keyboardist Stefan Höglin, bassist Tommy Reite, perkusjonist Kenneth Simonsen og trommeslager Henrik Odde Gustavsen. 
The Dogs har spilt sammen siden 2011, og har siden da gitt ut nesten 50 singler og ti album. Bandet turnerer til fulle hus i og utenfor Norge, og har, med støpte kumlokk på førtito kilo, sannsynligvis Norges, om ikke verdens, tyngste bandmerchandise.
 

«I’m Done With Fucking, I Just Want To Dance» fra The Dogs er tilgjengelig fra 3. mars 2023.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

I'm Done With Fucking, I Just Want To Dance artwork
I'm Done With Fucking, I Just Want To Dance artwork
Last ned bilde
The Dogs (c) Dino Trto
The Dogs (c) Dino Trto
Last ned bilde
The Dogs (c) Dino Trto
The Dogs (c) Dino Trto
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

Miley Cyrus slipper albumet Endless Summer Vacation10.3.2023 12:00:00 CET | Pressemelding

Miley Cyrus har gitt ut sitt åttende studioalbum, Endless Summer Vacation. Albumet, som er tilgjengelig globalt i dag via Columbia Records, kan høres her. Sammen med albumet kom det også en musikkvideo til den nye låten «River». Se den Jacob Bixenman-regisserte videoen her. Endless Summer Vacation inneholder Mileys hitsingel «Flowers» og har 13 spor totalt. Som en ekte global megahit, har «Flowers» vært #1 på den amerikanske hitlisten Billboard Hot 100 i hele seks uker – noe som er personlig rekord for Miley. I Norge har «Flowers» vært #1 i tre uker på Topplista og holdt seg på topp tre siden release. Singelen er også den mest spilte låten på norsk radio for tredje uken på rad. I tillegg er «Flowers» nå den låten som raskest har nådd 500 millioner avspillinger på Spotify. Miley har delt noen tanker rundt albumet – se videoen her. Hun forteller dette: – When it comes to the sequencing of Endless Summer Vacation, I divided it by two parts: AM and PM - to kind of represent almost like an

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom