TV 2

Tester artisters musikalske IQ i «Den du veit»

Del

Programleder Anders Hoff har med seg Silya Nymoen og Jakob Schøyen Andersen som lagkapteiner når norske artisters musikalske IQ skal måles i den splitter nye musikalske spørreleken «Den du veit» på TV 2.

«Den du veit», Silya Nymoen, Anders Hoff, Jakob Schøyen Andersen. Foto: Renate Madsen, TV 2
«Den du veit», Silya Nymoen, Anders Hoff, Jakob Schøyen Andersen. Foto: Renate Madsen, TV 2

Gjennom 12 programmer fylt med humor og musikalske oppgaver blir artistene i studio satt på en virkelig prøve – og seerne hjemme kan være med og gjette: Hva er din musikalske IQ? Er du en Mozart eller Mads Hansen? Svaret får vi når «Den du veit» har premiere på TV 2 lørdag 13. februar. 

Programleder Anders Hoff og lagkapteinene Silya Nymoen og Jakob Schøyen Andersen tester hva våre artister kan om det de faktisk driver med, nemlig musikk. Klarer deltakerne å kjenne igjen sanger etter bare ETT sekund? Lar de seg lure når Jakob, Silya og Anders fremfører låter de påstår er originale? Gjestene må synge låter i dobbelt tempo, og dessuten beholde fatningen under en svært nær intimkonsert. Men hvem kommer høyest i «moduleringskonkurransen»?  

Anders Hoff er programleder og har drevet med musikk hele livet gjennom korps, band og humorshow med «Raske Menn» 

- Med eksakt vitenskap og slurvete metodikk kommer vi frem til den musikalske IQ til gjestene våre. Det blir quiz og sang, samt noen elementære «musikk i praksis»-oppgaver der vi får se deltakerne bli utfordret i alt fra sanger i dobbelt tempo, parodiferdigheter, til hvor høyt kan de klarer å modulereDet er et program du kan se med hele familien og være med å gjette, eller du kan se det alene og gjette mot deltakerne, eller du kan la være å se det, men da får du ikke gjettet, sier Anders Hoff. 

Jakob Schøyen Andersen er skuespiller, komiker og musiker og har medvirket i en rekke filmer, forestillinger og TV-program. Han er også meget glad i quiz og har, ifølge seg selv, et konkurranseinstinkt som har ødelagt stemningen på mang en musikkquiz. 

Silya Nymoen er en av Norges sterkeste live-artister og har spilt utallige konserter med bandet sitt, Silya & the Sailors, de siste årene. Hun er artist, låtskriver, skuespiller og programleder.

- Det å få være lagleder på «Den du veit» er noe av det morsomste jeg har vært med på! Det er så deilig uhøytidelig samtidig som du må levere og konkurranseinstinktet er i høygir mens vi kaster oss ut i de rareste oppgaver, sier Silya. 

__ 

«Den du veit» har premiere på TV 2 lørdag 13. februar kl. 22.10Det er totalt 12 programmer og produsert av doG tv 

https://vimeo.com/507064674/de5c014313

Kontakter

Anne Martha LeidlandPR- og medierådgiver

Pressekontakt for Norge bak fasaden, Truls à la Hellstrøm, Aune & Alex, Love Island og Kompani Lauritzen.

Tel:476 45 065aml@tv2.no

Bilder

«Den du veit», Silya Nymoen, Anders Hoff, Jakob Schøyen Andersen. Foto: Renate Madsen, TV 2
«Den du veit», Silya Nymoen, Anders Hoff, Jakob Schøyen Andersen. Foto: Renate Madsen, TV 2
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er et av Norges største kommersielle mediehus. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom