Helse Sør-Øst RHF

Terje Rootwelt ansatt som administrerende direktør i Helse Sør-Øst RHF

Del

Styret i Helse Sør-Øst RHF har 7. september ansatt Terje Rootwelt som administrerende direktør i det regionale helseforetaket.

-          Vi er godt fornøyd med at Rootwelt har takket ja til stillingen, sier styreleder Svein Gjedrem.

Terje Rootwelt er lege og kommer fra stillingen som klinikkleder for Barne- og ungdomsklinikken ved Oslo universitetssykehus HF. Rootwelt har også vært viseadministrerende direktør samme sted. 

-          Terje Rootwelt har solid erfaring som han tar med seg inn i stillingen. Ikke minst har styret lagt vekt på hans bakgrunn fra ledelse i sykehus, sier styreleder Gjedrem.

-          Som styreleder vil jeg også takke Jan Frich, som har vært konstituert som administrerende direktør, sier Gjedrem. - Han har med sin faglige tyngde og brede kompetanse sørget for å holde virksomheten på stø kurs, sier Gjedrem.

Terje Rootwelt ser fram til å tiltre stillingen 20. september.

Dette er en spennende jobb jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Terje Rootwelt. Jeg har i mange år hatt faglig samarbeid med de andre sykehusene i regionen, nå tar jeg med meg denne erfaringen inn i en ny rolle. Samtidig vet jeg at dette ikke er noen lett jobb – det er mange sterke meninger når vi skal utforme helsetilbudet i en region som omfatter halvparten av Norges befolkning, sier Rootwelt

Bilder

Dokumenter

Om Helse Sør-Øst RHF

Helse Sør-Øst RHF
Helse Sør-Øst RHF
Parkgata 36
2317 Hamar

62585500https://www.helse-sorost.no/

Helse Sør-Øst RHF (regionalt helseforetak) er er av fire regionale helseforetak i Norge og eier de 11 statlige helseforetakene i regionen.

Helse Sør-Øst RHF sørger for spesialisthelsetjenester til 2,9 millioner mennesker i fylkene Agder, Oslo, Innlandet, Vestfold og Telemark og Viken.  

Følg pressemeldinger fra Helse Sør-Øst RHF

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Helse Sør-Øst RHF på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Helse Sør-Øst RHF

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom