NTB

Terje Ravnsborg blir ny teknologi- og utviklingsdirektør i NTB

Del

Terje Ravnsborg er ansatt som teknologi- og utviklingsdirektør i NTB og går inn i nyhetsbyråets toppledergruppe fra høsten. – Han er en bunnsolid og erfaren teknolog med suveren leveringsevne, sier NTBs sjefredaktør.

Terje Ravnsborg (57) er ansatt som teknologi- og utviklingsdirektør i NTB. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
Terje Ravnsborg (57) er ansatt som teknologi- og utviklingsdirektør i NTB. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB

Terje Ravnsborg kommer fra jobben som konserndirektør IT og Drift i Lumi Gruppen, som er et av Norges største selskap innen privat skoledrift. I Lumi Gruppen har han overordnet ansvar for IT-strategi, digitalisering, analyse/innsikt, sky-drift, utvikling, forvaltning og prosjektstyring. Han kan skilte med 35 år i IT-bransjen og har tidligere hatt lederstillinger innen IT i blant annet EDB ErgoGroup (nå TietoEvry) og Storebrand. 

– Nå har vi fått på plass en bunnsolid og erfaren teknolog med suveren leveringsevne. Jeg har stor tro på at Terje vil løfte og vanne skaperkraften i selskapet, samtidig som han sikrer at vi har en teknisk grunnmur som spiller både NTB og kundene gode. I tillegg er han en sterk relasjonsbygger og flink med folk. Som leder for noen av Norges beste teknologer må du ha evnen til å få folk med deg – den evnen har han, sier sjefredaktør og administrerende direktør Tina Mari Flem i NTB. 

Klar for en ny bransje 

Ravnsborg har ledet flere store utviklingsavdelinger og -prosjekter, som ny læringsplattform for Sonans, leveranser til eResept for Helsedirektoratet og eFaktura for banker og telecom. Nå trer han inn i nok en ny bransje og gleder seg til å være med på NTB sin reise for å bli Europas mest innovative nyhets- og medieteknologibyrå.

– Jeg har hatt 11 fantastiske år i Lumi Gruppen, hvor det har skjedd en stor digitaliseringsreise de siste årene. Jeg gleder meg nå stort til å gå i gang med nye spennende utfordringer, hvor jeg skal gjøre alt jeg kan for å bidra til at NTB når sine mål. Ser også frem til å bli kjent med alle de dyktige teknologene og fagfolkene i NTB. De har rykte på seg for å være de aller beste!, sier Terje Ravnsborg.

Ravnsborg har Executive utdanning i Digitalisation for Growth and Innovation, har gått flere lederprogrammer og tatt kurs innen både programmering og prosjektledelse.

Han starter i ny jobb i NTB 1. oktober.

Nøkkelord

Kontakter

Terje Ravnsborg: 92 60 81 25 / terjerav@gmail.com
Tina Mari Flem: 95 10 27 93 / tina.flem@ntb.no

Bilder

Terje Ravnsborg (57) er ansatt som teknologi- og utviklingsdirektør i NTB. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
Terje Ravnsborg (57) er ansatt som teknologi- og utviklingsdirektør i NTB. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
Last ned bilde

Om NTB

NTB
NTB
Skippergata 24 (Pressens hus)
0154 Oslo

22 00 32 00https://www.ntb.no

NTB er et uavhengig, norsk nyhetsbyrå. Vi produserer og leverer nyheter, visuelt innhold, underholdning, kommunikasjonstjenester og teknologi.

NTBs redaksjoner følger nasjonale og internasjonale nyheter døgnet rundt. Hver dag leverer våre journalister og fotografer redaksjonelt innhold til nærmere 200 medier. 

Vi er i front med innovativ teknologiutvikling for mediemarkedet, som automatisert journalistikk og mediebank.

Med 400 millioner bilder og videoer er vi Nordens største bildebyrå. Bildearkivet vårt inneholder historiske bilder tilbake til 1800-tallet og representerer Norges visuelle nyhetshukommelse.

Følg pressemeldinger fra NTB

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NTB på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NTB

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom