TV 2

Telia og TV 2 enige om ny samarbeidsavtale

Del

Telia og TV 2 er enige om en ny langsiktig distribusjonsavtale for TV 2s kanaler og innhold. Avtalen sikrer Telias TV-kunder enkel tilgang til alt av TV 2-innholdet, og inkluderer TV 2s kanaler, strømmetjenesten TV 2 Play og sportsinnhold.

– Vi er fornøyde med å ha landet en ny, langsiktig og fremtidsrettet avtale med TV 2, og vi er glade for at vi kan fortsette å gi våre kunder markedets bredeste TV-tilbud, sier Stein-Erik Vellan, administrerende direktør i Telia Norge. – Avtalen sikrer valgfrihet, mangfold og muligheten til å se enda mer kvalitetsinnhold på Norges mest moderne TV-plattform når kundene selv vil, hvor de vil og på hvilken skjerm de vil. Våre kunder kan se frem til mange spennende nyheter fremover.  

Samarbeidsavtalen sikrer over én million norske TV-seere tilgang til hele innholdsuniverset til TV 2, med nyheter, underholdning og sport i lang tid fremover.

Også TV 2-sjefen er fornøyd med den nye avtalen.

- Vi møter stadig hardere konkurranse fra internasjonale strømmetjenester, og det er helt avgjørende at også det norske innholdet løftes frem og fortsatt er lett tilgjengelig for seerne. Telia er en viktig samarbeidspartner, og samarbeidet sikrer at alt det gode innholdet og allmennkringkasteroppdraget vårt når bredt ut, sier Olav T. Sandnes, sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2.

Mer sport

Avtalen sikrer også Telias sportsinteresserte kunder et bredt tilbud av internasjonal toppfotball fra Premier League, La Liga og Champions League, og en unik bredde av norsk idrett, hvor Eliteserien fra og med 2023 er et høydepunkt. TV 2 Sport Premium-kundene vil i løpet av året få tilgang til et oppgradert og bedre sportsprodukt i TV 2s strømmetjeneste, og muligheten til å se sitt favorittlag uansett hvor man befinner seg.

- Denne avtalen er viktig for begge parter, men det viktigste er at seerne og kundene får et bedre og mer tilgjengelig tilbud. På den måten vil Telia og TV 2 sammen styrke seg i kampen om seernes tid, understreker Sandnes og Vellan.

Kontakter

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er et av Norges største kommersielle mediehus. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom