Norsk Gjenvinning

Teknologiselskapet REEN kjøper finske Enevo Group

Del

Oppkjøpet vil styrke REENs posisjon innen teknologiløsninger som skal bidra til å effektivisere og modernisere avfallshåndtering over hele verden.

REEN as utvikler programvare- og sensorteknologiløsninger for å effektivisere avfallshåndtering. REEN er ett spinn-off selskap av Europas nest største telematikkselskap, ABAX Group. Enevo Group er en verdensomspennende pioner innen utvikling av sensorteknologi og dynamiske ruteløsninger for avfallsindustrien. Nå forenes kreftene for å danne en større aktør innen samme segment. Målet er å bidra til å effektivisere og modernisere avfallshåndteringsoperasjoner.

Med flere patenterte volumsensorer av ytterste kvalitet og den unike kunnskapen som Enevo har bygd opp i mange år, kombinert med at REEN vokser raskt innen ressursvertikalen i Norden, vil dette oppkjøpet legge til rette for videre vekst. Dette markerer starten på å bygge en gruppe med muligheter til å innovere og introdusere nye forretningsmodeller i fremtiden.

– Vi er veldig fornøyde med at vi i REEN får selskap av det talentfulle Enevo-teamet for å videreutvikle løsninger av høyeste kvalitet for logistikk rundt avfallshåndtering, sier Bjørn Erik B Helgeland, arbeidende styreleder i REEN as.

– REEN som ny eier vil forbedre mulighetene våre for å fortsette å investere i teknologiutvikling og verdiskaping til vår felles kundebase globalt. Vi ser frem til dette neste kapittelet for Enevo og REEN, og går sammen for å danne en sterk global aktør innen avfallshåndteringsteknologi, sier Fredrik Kekalainen, grunnlegger av Enevo Group.

Eksisterende kunder og løsninger i bruk påvirkes ikke av oppkjøpet. Gruppen vil fortsette sin europeiske virksomhet fra kontorene i Larvik - REEN as, Espoo i Finland - REEN Technology oy og Nottingham i Storbritannia - REEN uk, mens den nord-amerikanske virksomheten fortsetter å operere under Enevo, Inc. fra Boston (USA).

Den nye gruppen støttes av nordiske og europeiske ledere innen avfallshåndtering og telematikkindustri: Norsk Gjenvinning Group og ABAX Group.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Norsk Gjenvinning

Norsk Gjenvinning
Norsk Gjenvinning
PB 567 Skøyen
0214 OSLO

22 12 96 00http://www.norskgjenvinning.no

Om REEN:
Larvikbaserte REEN as er en pioner på innovative løsninger i avfallsbransjen. Ved bruk av sensorteknologi i verdensklasse kombinert med intelligente skybaserte verktøy, jobber vi hardt for å effektivisere håndtering og transportering av avfall.

REEN – Streamlining Waste Management
Hammergata 24, 3264 Larvik | +47 335 10 500
www.reen.com

Følg pressemeldinger fra Norsk Gjenvinning

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Gjenvinning på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norsk Gjenvinning

Norsk Gjenvinning-konsernet (NG) kjøper Mirec Recycling Solutions AB, den ledende svenske aktøren innen gjenvinning og gjenbruk av elektrisk utstyr, fra TSR Recycling GmbH & Co. KG5.10.2021 15:15:05 CEST | Pressemelding

Mirec Recycling Solutions AB (“Mirec”) er et svensk selskap med en lang historie og ekspertise innen gjenvinning og gjenbruk av elektriske produkter (EE-avfall). Oppkjøpet er i tråd med NG-konsernets strategi for å styrke sin tilstedeværelse i Norden, samt etablere en ledende posisjon i markedssegmentet for EE-avfall.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom